Bloggintresserade

torsdag 16 augusti 2012

Nu har jag varit i gång igen......Idag är det första dagen i skolan för vår mittenpojke Isac! han var överlycklig att sommarlovet äntligen var över så att han fick börja!! Hihiih det är inte så dumt att gå in med den inställningen!! altt har gått toppen och det är med lycka i kroppen jag tar mig en kopp kaffe!! Snart blir det lite pyssel också......
Jag har fått lite dille på att använda mina nya distressmarkers, kan inte nog säga hur mycket jag gillar dom. 
Superenkla att ta med sig var man än är ...det går till och med att ha ett motiv i väskan, pennorna och en vattenpensel. Va sägs om när man sitter och har tråkigt och väntar på en tandläkartid...eller på att få komma fram i kön till passkontrollen :))) Jag är kär upp över örona i dessa pennor!!


Försöker att bli lite flink på att färglägga Magnoliamotiv just nu och ni får inte ledsna på mig och min inlägg. Jag lovar att det kommer annat:)) Håller på med två stora projekt för tillfället så håll ut!! Detta är ett kort som jag inspirerar hos Scrap&Hobby med och allt jag använt finns i shopen och butiken i Gråbo!!


Sista lilla bilden på min blomensamble...eller vad man nu ska kalla det :)) Söta blommor som fått sig ett stänk av gesso för att bättre smälta in. Kortet har åkt på lådan och det kom just ett glatt Wasap från min fina vän som fyllt år :)) Kul att göra någon man tycker om glad! Det är mycket verkstad här hemma för just det nu!!
Tänkte att detta kort även kunde passa för en utmaning hos Sir Stampalot.
Nu ska det pysslas...får se vad det blir när det är klart!

Kram på er alla och ha en toppen dag

Lina

söndag 12 augusti 2012

En flygandesida i min artjournal....
Jag börjar snart att jobba igen efter semestern, det har varit lite extra skönt att vara ledig denna gången eftersom jag jobbat väldigt mycket det senaste året. Vi har lite att se framemot under hösten också så det känns som att det kommer gå bra. Mannen och jag fyller jämt båda två så nu smids det planer!!!

Hoppas på en lite lugnare höst så att jag kan spendera lite kvällar efter att barnen somnat i mitt fina pysselrum. Mannen har som tur är  sitt lilla kontor i anslutning där jag är så att vi har varan på nära håll....bara att sticka ut huvudet om man vill något!!

Ännu en sida till min artjournal, denna gången i lite andra färger än vad jag brukar, med massa olika tekniker...bara att släppa loss och göra vad som faller en in!!Har använt Inkido, Vilda, Inkadinkadoo och Dylusionsstämplar till denna sida och klippt ut detaljer ur en paperpad från Crafty Individuals. Jag har färgat in sidan med neocolor och acryl.
Provar mig fram nu för att se vad jag gillar mest och just nu är det vattenfärg och acryl som ligger på topp hos mig!!


Jag tycker ju så vansinnigt mycket om fjärilar och det är mycket sällsynt att jag gör alster utan dom...skulle nästa våga säga aldrig :))
Får se om jag kan fynda lite nya stämplar och papper med dessa vackra djur på så att det inte alltid blir samma flygfä på mina saker *blink* blink*.
Denna sida kan kanske passa hos Sir Stampalot (en av mina favoriter som jag inte deltagit i på jätte länge så nu är det på tiden minsann!!) Det finns även en FB sida som heter En kväll en utmaning som är mycket rolig med varierande spännande utmaningar, kolla in den!

Kramar på er alla 
Lina

Challenge : En kväll en utmaning