Bloggintresserade

fredag 16 oktober 2009

En glad modell Lo +skissen

Här har jag tolkat scrapperiets skiss denna veckan. Märker att jag är väldigt rosa just nu,
Lite olika mönster och färger på papper en gullig bladranka från panduro, inkido blommor, rhinestones och hippie chick alfabet och clearstamp bokstäver...och voila!!

torsdag 15 oktober 2009

Inte helt färdigt!

Har blivit jätte inspirerad att göra criss cross kort...(scrappiz).och det kommer komma en del sånna här kort i olika tappningar de närmsta dagarna, massa på lut!! Hi hi.
Känner att jag kommer ha mycket nytta av underbara blomm diesen...Om man drar i "rutiga tåtarna" kommer det upp ett papper med rivna chalkade kanter som man kan skriva på.
Till bröllops kortet har jag använt Duddlebugg papper och inkido stämpel, lite filt blommor och en utklippt fjäril från ett glitter stack papper som jag handlat för läng sedan....det var med hjärtat i halsgropen jag "slaktade" detta ljuvliga papper, men men

onsdag 14 oktober 2009

Lo till Scrappiz utmaning

Eftersom bilden är svart/vit så kände jag för att vara lite ROSA...med tanke på rosabandet. Det känns bra att hylla detta!
Använde mig av Making Memories Just chillin prickigt papper, glitter stack papper,brun/rosa/vit och ett rutigt papper ...som inte syns så bra att det är rutigt(vet inte vad det heter tyvärr), flower duddles blommor, Prima fun felt flower. Inkodo blomma, acrylfärg splasch, gellroller penna, metro och merry alfabet

tisdag 13 oktober 2009

Så har förvirringen slagit till...igen!!!!!

Innan vi ens hade klivit ur sängen i dag ringer min mobil...något måste ha hänt e första tanken. Mannen har hunnit åka till jobbet och jag krånglar mig ur sängen bland alla barnen och smyger ner från övervåningen för att leta upp mobilen. När jag lyssnar av meddelandet e det en okänd men vänlig mans röst som säger att han har min plånbok!!!!?????? En scen spelas upp i mitt huvud hur jag lägger den på biltaket när jag ska lyfta ut lillen...ska inte glömma den tänker jag ....och vad gör jag, jooooo glömmer den så klart! Den ligger där så fint från ungefär 10 på morgonen till 6 på kvällen tills den blir snällt inskjuttsad i garaget av mannen som nästa morgon(alltså i dag) ska ta bilen till jobbet. Mannen kör lungt och försiktigt...tydligen för den ligger kvar hela vägen till första rondellen....där ryker den av!! Turligt nog kommer strax efter denne SNÄLLE man ..på väg till jobbet och bestämmer sig för att kliva ur och se vad det är som ligger utspritt på vägen!! Tack gode guuuud alltså! Han ringer mig och berättar att han hittat den och alla grejjor pengar mm verkar vara i som det låter, han lovar att vakta den åt mig under dagen och kommer och lämnar den till mig på väg hem från jobbet!!!! Jag e så innerligt tacksam över denne ärlige man att jag inte finner ord! Kännde att nå´t måste han ju få....ingen oöppnad choklad ask här inte....inga pengar heller!? ( det gäller att hålla reda på plånkan!) tur att man har godistroll till grannar och tillika bästa vänner som genast hjälpte mig genom att låna ut en goood chokladkartong till min hjälte!! Det finns hopp om mänskligheten!!!!!!!!!

Härlig dag i skogen

Tillbringade gårdagen i skogen med kära vännerna Cina Eve och Emma, hur mysigt som helst! Barnen byggde "Mullemeck" kojja som han skulle flytta in i, lägereld och allt fick han så han kunde laga mat och en säng att sova i.
I fikapausen....vilken inträffade nästan genast hihihi bjöds det på dricka, plättar, smörgås ,varmchoklad och ballerinakex. Efter allt kojjbyggande och träskbadande var det dax att med trötta nöjda små ben vandra hemmåt. Vänner e bäst!

En KLOK liten 5åring

Lilla sonen är en riktig tänkare...och en väldigt klok sådan. Han sa rätt va det va att - Om man tar sånna där staket som man har på Liseberg och sätter dom vid tunnelbanan då behöver inga ramla ner!! Då kan grindarna bara öppna sig när tåget kommer så kliver alla bara in. Lite festligt hur dom små funderar och hittar lösningar..hihi. Han har lösningar på det mesta och klurar ut saker hur det ska fungera.

söndag 11 oktober 2009

Bror sonens keepsakebox

Nu e lille gullige MÅNS döpt. Han var så duktig hela dagen och hade ordnat ett förträffligt kalas...han har en väldigt pysslig mamma och duktig pappa och så klart rediga stora syskon som hjälpt till!
Så här blev lådan som han fick och innuti låg en LejonDinglisSnutte.
Mycket kärlek och omtanke ligger bakom denna låda till just nu minsta kusinen...vi väntar på fler i december!
Har använt INKIDOS vackra papper och blommor, sammetsband, glitterstick, egna löv, stämplar och knappar och så här blev slutresultatet!

Lite detaljbilder på boxen

Använde lite av det bruna "tyllet" från våran sons dop till att rama
in lådlocket, svägerskan valde samma färgtema , kul att man kan inspirera och återanvända! Sedan knöt jag små rosetter an prickigt organsaband på mitten för att få lite midja på det hela. Organsa bandet fick även slingra sig runt dekorationerna.I rullen bakom fjärilen finns en vacker dikt om Mirakel pojkar skriven av Siv Andersson . Byggde ett litet staket för att vakta lilla barnvagnen som sticker fram.