Bloggintresserade

onsdag 23 februari 2011

Ren och skär glädje........

Nu kan jag berätta om lite roliga saker som händer i mitt liv och ni kan inte ana vad det är skönt att kunna le och skratta mest hela tiden. Om jag får uttrycka mig från hjärtat så är jag skit glad just nu!! Jobbet är yber-toppen, pojkarna stormtrivs och pysslandet åker räkmacka hihihih!! Det finns inte riktigt ord för den känsla jag har i kroppen nu....efter allt elände 2010 så går allt åt rätt håll och bitarna för att livet ska vara mycket behagligt faller på plats , en efter en. Lycka finns också för att jag verkligen är grymt tacksam för att jag får känna så här! Hoppas att ni genom mina ord får känna av lite av min glädje och jag önskar att den smittar av sig!!
Jag har hållit på detta ett bra tag nu men kan stolt berätta att jag är en del av det makalöst kreativa teamet på SWE Scrapbooking! Om man tittat lite noga här på bloggen kan man ha upptäckt denna nyhet redan!Thihihi. Jag vill säga så mycket tack för att jag blivit tillfrågad att skapa här, fortfarande nyper jag mig i armen! Vill du se vad vackra saker mina nya DT-kollegor skapar klicka HÄR
I feel like sharing some happiness with you gyus today!! Other than life beeing great in general I have a new asignement to tell you about! I was asked to be a designer for the faboules creative team of SWE Scrapbooking!!! I feel so honored and glad to be a part of this team...there are no words! To check out the rest of the lovelly team klick HERE!!
Inkido papper till hela kortet....jag är inne i ett stimm , finner väldig skaparglädje med dessa papper! Jag längtar tills mitt DT-paket från Scrap&Hobby kommer....det är nära nu!! Tror att det kan komma lite FOREVER papper där i och en mega rolig nyhet är att det kommer komma PRIMA saker till butiken!!!! LYCKA!!!! Håll utkik gott fokl för det är såååå fina saker!
I used Inkido papers to create this vintage congrats-card.

En liten pappersstrut med en hjärtecharm på dessa ljuvliga papper! Tusen tack för att du tittade idag!! Sköt om dig Kramar Lina Thank you for stoping by today Happy crafting Hugs Lina

måndag 21 februari 2011

Bröllopskort med Inkido "Roshage"

Hej på er!
Hoppas ni mår bra och att solen lyst på er under helgen! Vi har haft full-rulle med besök från Göteborg...vi har bott fyra vuxna och fem barn i våran lilla tvåa!!! Det har gått jätte bra förvånansvärt nog...men tror att vi hade helt rätt taktik med att åka och bada på Fyrishov i massa timmar och vara ute och leka och dessutom spela innebandy och göra kluriga hinderbanor i en stor gympahall!!! Hihiih...vi vuxna var lite trötta som barna när kvällen kom!!
Jag fick ett sms under helgen att våra vänner hade smugit iväg och gift sig och eftersom jag är förtjust i att göra bröllops-alster med Inkido så är nu detta kort på väg till dom lyckliga tu!!
Hello Peps!!
It has been quiet here on the blog this weekend since we had long distance visitors from our past home town! Lots of activity.....loads of fun riding down the sloaps with the kids and some yummy foods!! I love having peoples over!
During the weekend I got a text-message from our friends telling us they had aloped and got married!!! Yeeeiiihh...and this weddding-card is on the way over to them as we speak! I used all Inkido material in shabby/vintage style, I think these "Roshage" papers is so pretty and easy to work with!
Jag har embossat och stämplat en heldel och sytt lite sömmar med symaskinen för att få lite shabby/vintage stil på det hela, Roshage papprena har så mysiga toner tycker jag och är lika lätta att skapa med som Forever serien!
A typical "Me" decoration I´d say....hihihih
Här ser man insidan av kortet med stämplar som är embossade och "rutorna" är distressade med Vintage Photo.
This is the inside of the card with Inkido stamps, on the right hand side I plan to wright a personal greeting for the lovelly coupal.
Här ser man hur jag har klippt ut dom små söta änglarna ur ena pappret och satt fast i en liten rar klunga. Det får avrunda mitt lilla inlägg för idag och jag hoppas att ni haft trevligt!
Stor kram från mig till er!!
Lina
As usual I use cut-outs on my projects , here the tiny angels!!
I hope you had fun visiting, I loved having you!!
Happy crafting!
Hugs Lina