Bloggintresserade

lördag 14 januari 2012

Just arrived from the UK
Jag har just kommit hem från en både rolig och lärorik resa till England tillsammans med några av mina arbetskompisar. Vi har förkovrat oss i den ädla konsten att på bästa sätt ta hand om akut sjuka fölungar. Vi har haft förmånen att lyssna till några av världens ledande veterinärer inom detta område från morgon till kväll i tre hela dagar. Vi kom till plats dagen innan föreläsningarna startade så det fanns tid att fara runt i mysiga butiker i Cambridge.... choklad är ju aldrig fel!!!


Här ser man Rossdales hästklinik som vi besökte. Alltid kul att se hur andra djursjukhus har det och på vilket sätt de jobbar. Föreläsningarna hölls på The British Racing School i Newmarket ( hjärtat i Englands galopphäst mecka!)


Lite mer fritids mys, denna butik var precis som på filmen "Chocolat"!!


Här är några av våra föreläsare Peter Morresey, Jane Axton, Kevin Corley och Emily Haggett. För er som inte är häst människor så är dessa likvärdiga med en den värsta av bilar i bilkretsar!!


Vi hade turen att få bo på ett helt galet fint ställe där häst- historiens vingslag var väldigt tydligt. Det var som att bo på ett slott!!


Berömda häst porträtt av hästar som vunnit derby eller på annat sätt bidragit till att galopphästen idag är vad den är.


Här bodde jag.


Mer bilder från mitt fina rum! Utsikten från mitt fönster var en park med vackert krattade grusgångar, planteringar och en gammal kyrka...självklart ett stall också!!!


Mitt badrum..... Finns inga ord


Här åt vi frukost varje morgon, mina kära kompisar Linda och Anna-Stina är redo att hugga in.


Här fjantar vi oss lite på the jockey club rooms damrum. Engelska ladies, Hihihi


Tillsist vill jag bara avsluta med i mina ögon en alldeles perfekt och fulländad galopphäst... Har aldrig sett något vackrare!!! Nu ska jag vila mitt huvud som är packat av nya kunskaper, kanske kan det bli något kreativt gjort under morgondagen. Många kramar Lina - Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 9 januari 2012

SneakPeak på något åt barnen
Det är rena rama kaoset i pysselrummet, mellan hostatacker snörvel och renovering så har jag gett mig den på att komma igång med att färdigställa mitt kreativa rum!! Jag ser ut som Beckers färgkarta och det gör barnen med.... Dom gillar vara med där det händer och nu är det febril aktivitet i källaren! Mitt i allt fick pojkarna och jag en ide om att göra en sak till dom, för att inte avslöja för mycket så kan man kortfattat säga mums och kladd!! Projektet visar sig i sin helhet om ett tag. Jag har prövat nya saker, för mig och det är väl bara att erkänna att man är ute på hal is...... Hihihihi Kram på er Lina - Posted using BlogPress from my iPhone