Bloggintresserade

torsdag 13 september 2012

Artjournal våga ta klivet....
Det händer mycket just nu och helgerna är späckade med saker. Det väntas lite pysselresor för mig fram till jul och det är något jag verkligen ser framemot! Jag har inte så mycket pysseltid eftersom jag jobbar jättemycket men så ofta det bara går smyger jag ner i mitt fina pysselrum och låter timmarna flyga:)) om ni e nyfikna på hur jag har det i mitt rum så spring och köp Inzpira !!!
Det blir en artjournal-sida från mig idag med mycket innebörd.
Ibland måste man bara tro på sig själv och ta klivet... I vad det än må gälla:))
En superhjälte hade inte varit dumt att vara ibland. Med vingar och lilahår... Så skulle jag vara om jag var superhjälte!!
Förstås skulle jag också ha en fjärilshatt!! Jag har gjort min sida väldigt personlig men tror att många av oss kan känna sig otillräckliga och att inte helt våga lita på att man faktiskt bara är en människa och att man gör precis så gott man kan i alla lägen. Jag behöver träna mig på att inte slå knut på mig själv :))Här är kompissidan som jag bloggat tidigare. Nu är hela uppslaget klart och det är ju inte svårt att se att det jag som gjort dessa sidor med tanke på alla fjärilar som surrar omkring:))
Jag ska ju iväg på lite pysseläventyr och på listan står FJÄRILAR!!!
Ha en toppendag

Kramar Lina
- Posted using BlogPress from my iPhone