Bloggintresserade

lördag 19 november 2011

Lite jul blir det .......

Hej på er!!
Det har varit en helg med mycket kul här hos oss! John har varit på sovaöver-kalas och vi har haft besök av härliga familjen Hansson. Dom blev bjudna på en Skånsk specialitet som heter munkar...det är liksom runda(som bollar) pannkakor med grädde och hemmagjord äppelmos. Man steker dom i ett gjutjärn med urgröpningar och vänder dom med en potatispetare. Lätt som en plätt och hur gott som helst. Alla Alla 7 barnen åt så det stod ur örona och vi vuxna med!!!!
Det har inte hunnits blogga på ett tag och det känns tråkigt ,men det ligger saker på lut och veckan ser lysande ut på pysselfronten!! Jag ligger massivt efter med julkorten i år och risken är att det inte kommer bli klart till deadline...jag har lovat mig själv att det ska bli ett julkort gjort i veckan till nästa år så att jag i god tid INNAN jul kan posta iväg lite fina kort till nära och kära!!
Här är ett DT-kort för bästa SCRAP&HOBBY med urfina Bo Bunny-papper. Vill ni se inlägget om hur jag gjort klicka bara HÄR!
Hoppas ni haft en trevlig helg och tack så mycket för att ni kikade in!!
Varma Kramar Lina
Hi Guys!
Not far untill Christmas now and I feel so behind in making cards to send out, santas little helpers are soooo wellcome to move in with me to help me out!!!
I have just a few laying in the box that was supposed to be filled by now....gulp...well we´ll see if I get into the mood and can create in warpspeed!!!
I used pretty Bo Bunny paper to create this one and It´s flying of to Australia as we speak along with the gifts for The Baileys....very sweet friend of ours the we havn´t seen in so long. We hope to be able to get together next year if life is willing!!
Best be of making dinner for the boys!!
Have a great start on the nwe week and thank you for stoping by
Hugs and smiles Lina

onsdag 16 november 2011

Jag har härjat med symaskinen!

Hoppas att ni mår bra allihopa! Här renoveras det och sys blandat med influensa av något slag som gjort att jag känt mig som om jag blivit överkörd av något snabbt och väldigt tungt. Men lite kul ska jag dela med mig av lite vad som händer här hemma. Det har blivit lite mer renoverat och vi hoppas ha ett nytt badrum klart innan jul. Här ser ni gardiner som jag sytt till min lille Isac och hans rum där det är stjärnor och panel i lite New England style. Vill inte visa förrän det är helt klart fniss!!! Sen måste jag bara berätta att det kom ett magiskt paket från scrap that i Canada!!! Det är värt varenda peng och väntan kan jag säga!!!! Imorgon ska jag visa vad jag skapat och det finns ett berg av fina saker att fortsätta skapa med!!!! Kram på er allihopa Lina


- Posted using BlogPress from my iPhone