Bloggintresserade

fredag 4 juni 2010

Myser......

Tror att jag har hittat en scrapstil som jag gillar vad gäller Lo...jag tycker ju om att ha olika stilar men har blivit storm förtjust i TH´s distresser och känner att jag inte kan leva utan dom och det har ju börjat bli några Lo´s som går åt detta hål....kan man skönja ett mönster?????
John ligger på klipporna och värmer sig innan kvällsmaten förra sommaren och det är så fina bilder i samma stil som dom ni sett på Lillebror tidigare.
Distressade ett vitt CS med Brusched Corduroy och rev sedan ut lite biter och stoppade wellpapp bakom, trädde guld tråd i hålen för att det passade finte med tonen på pappret och solens ljus när det börjar bli sådär vackert på kvällen. Rispade ramar på bilderna och ett mönsterpapper på sned bakom som är ruggat i kanterna, ett bibelpapper fått av Petraso sticker fram bakom spetsen. Prima blommor och utstansad MS bård distressad med Brusched Corduroy sitter tillsammans med en fransspets och mycket halvpärlor. Jag stämplade lite Inkido text i Broken China på den vita CS innan jag monterade resten och så här blev den!!!
Nu ska jag mysa lite framför Tv´n i lugnet !!
Önskar er en trevlig fredag kväll!!
Kramar Lina

torsdag 3 juni 2010

Beach -10....det går inte så bra...

Inspirerad av detta varma sköna vädret gjorde jag ett "bakdels" kort . Dom får mig jämt att skratta...moderna bikinitrosor med rosetter i sidorna och en stjärn tatuering!!! Lite synd bara att ens egen bakdel inte längre har denna formen....ett (kärt) minne blott...fniss fniss!
man får trösta sig med att ens kropp burit tre fina barn och att mannen är snäll och inte klagar!!
Idag har jag en EFTERLYSNING.....en tjej som heter ANNA eller ANN hörde av sig på mail om mina mönster papper....snälla om du ser detta hör av dig igen, jag har av misstag tagit bort ditt mail och försökt komma i håg din adress men inte lyckats för jag har fått tillbaka mailen och svar att det inte var den jag sökte, så hör av dig igen så löser vi det självklart!!!
Ha en härlig dag i solen
Kramar Lina

onsdag 2 juni 2010

Här kommer vinstbilden jag lovade....

Lyckan är stor!!!! Tror inte att det hänt fortfarande och har fått gå tillbaka och titta på inlägget hos SIR STAMPALOT flera gånger , för att titta om det inte blivit fel någonstans...men det ÄR jag som vunnit och jag är så glad att tårarna trillar, glada då alltså!! Det är ju som bekant en ganska dyr hobby man har fastnat för och ni som känner mig vet att pengarna yr när det vankas pyssel...så är det väl för dom flesta (tröstar jag mig med!!) Och därför har jag valt en taktik att tävla med det jag gör och det är bara för att man som nu kan ha det sagolika turen att vinna! Ohhh vilket pris sedan titta Här och läs så förstår ni hur glad jag är!!! Om ni vill se kortet klicka HÄR .
Tusen tack för alla grattis på mail och kommentarer.... GODINGAR!!!!
Och bara för att jag är så glad så lägger jag till en sak till mitt Candy!
En fribiljett till Maran/Scrapträffen jag håller i September...så alla som tar en lott på mina papper har även chansen till en fribiljett alltså!!
Kram Lina

Vintage kort.....Tävlingsvinster

Jag har haft sån´t flyt så jag nästan inte tror det själv, men ibland bara händer det...och det har det gjort, jag har vunnit hos Mysmummlan Ulrica som hade en utmaning att scrapa om sig själv där priset var fina clearstamp stämplar och halvpärlor och sen hade jag turen att få flest röster med ett vintage kort (inte detta) hos Sirstampalot challengeblog och vinna ett pris som är något i hästväg jag bloggar bild på det senare!!
Vintage utfodring har en utmaning med spets och dit åker detta!!
Ha en härlg dag alla ni där ute!!
Kramar Lina

måndag 31 maj 2010

Julkort # 2

Tycker att lilla söta råttan/musen från VILDA STAMPS är helt oslagbar....vill ha med den överallt!! I love It!! Coola hästen kommer också där ifrån ...och lite från mig hihihi!! Carina har ritat den sååå fint!! Här ser man den i brun...men den passar väldigt bra som skimmel i inlägget under tycker jag!! Skimmel är min absoluta favorit färg på hästar!! Inkido stämplar finns som bakgrund och på bären på järneken har jag duttat stickles!
Hilding är färglägd med Brusched Corduroy och Black Soot och mössan är Peeled Paint, på det vita... ni vet luddet på luvan satte jag Glossy Touch från panduro för att få till känslan riktigt!!
Då var man en millimeter på väg med julkorten ......fniss fniss...än är det långt till jul!!!
Jag vill tacka så mycket för alla rara kommentarer ni lämnar efter er här hos mig, det uppskattar jag massor!!
I morgon ska jag berätta något helt galet roligt!!!
Kram Lina

Kaffe filter BIA till en toppen veterinär......

Ja....det har tagit tid för mig att sätta i gång med att göra någon form av "tack gåva" till Barbro...veterinären som hjälpte oss att sända våran fina hund på sista resan. Fortfarande så är det väldigt tungt och svårt att inse att Excel (XL) inte finns hos oss...tror att han till viss del alltid kommer vara en del av vår familj...eller hoppas jag det i alla fall för mer personlig hund än han det har jag inte träffat! Kände att jag ville ge Barbro något för att hon är en toppen veterinär som är lugnet själv i alla lägen och tyckte att hon förtjänade något personligt ...för att det var så svårt för mig att fatta detta beslut och hon hjälpte mig inse att det var rätt !
Så nu när jag köpt min BIA så var det enkelt...en veterinär får i snitt en millijon meddelande per dag ( vet av erfarenhet....jag jobbar ju som djursjukvårdare när jag inte är hemma med mina barn!!) och vad passar då inte bättre än ett personligt meddelande block..... och så fick hon en Tag om hon någon gång hinner läsa eller behöver friska upp minnet innan någon US!
Lite med glimten i ögat valde jag formen av ett kaffe filter...det går nog ner en och annan kopp under jourpassen och under fölsäsongen som är väldigt hektisk!!
PolkaDoodles har en utmaning där detta antecknings block passar in!
Hoppas att hon uppskattar sin gåva precis som jag uppskattar det hon gjorde för oss!
Ha en härlig dag!!
Kram Lina

Grattis kort...

Så har pysslige grannen Camilla P fyllt år...och detta kortet fick hom i lådan...hon ÄÄÄLSKAR katter och har två som regerar hemma hos henne och mannen...dom brukar spatsera förbi här i sina koppel ibland!!!
Kortet började som en servett i grått med stora rosor på...kan man inte tro... lite decopage , massa veck och mycket glimmer mist, så blev det så här katten är en Motivet freebee, stämplade Vildas fina text stämpel på ett akvarellpapper som jag distressat med Dusty Concord och samma på bladen! Snurrade till ett hjärta av silver färgad ståltråd och satte fast det vid en av blommorna!
Grattis grattis Camilla!!!
Kram Lina

söndag 30 maj 2010

Mitt första Bind it all verk...till mamma

Ni kan inte ana hur bra jag och mamma haft det i helgen.... önskar att ni alla någon gång får chansen att åka..... vi har lökat oss på Tylösands spa och nu känner man sig totalt avslappad och redo att hugga in på en ny vecka!! Jag är oerhört tacksam till min Mamma som bjöd iväg mig på denna helg fylld med relax , fantastisk mat och massage prommenader på stranden, mm mm ,så för att visa hur glad jag är för allt detta fick mamma ett Bind it all anteckningsblock och en tag och medföljande kort förståss som jag visat tidigare här på bloggen!!
TACK MIN KÄRA MAMMA!!!!
En finnurlig och väldigt användbar liten apparat den där Zutter BIA maskinen....den och jag kommer bli mycket goda vänner!!! Jag har använt mig av VILDAS fin fina stämplar och på varje papper innuti har jag stämplat och distressat så insidan också är fin....insidan sprakar lite mer om jag säger så!!! Fniss! Min mamma är lika förtjust i djur och natur som jag så mestadels går stämpelmotiven till sidorna åt det hållet!!
Varför framsidan är SVART/VIT kommer ann på att VILDA har en kul utmaning med just detta!!
Sen som pricken över I:et hade jag turen att vinna genom lottning Ulricas utmaning med min BOM LO!! Helgen kunde inte avslutas bättre...att ha haft det så bra....ha turen att vinna och att få komma hem till alla mina goa grabbar!!!
Jag är en lycklig liten prick!!!!
Kramar till er Lina