Bloggintresserade

fredag 28 maj 2010

Du älskar havet....

Så kommer en Lo med Isac på stranden...och pappret jag använt är ett av mina egen gjorda mönster papper!!! Tror tyvärr att solen lyste lite väl starkt och har "bränt" ut färgerna lite. Det är i alla fall Inkidos notpapper som jag krullat upp och distressat kanterna på och satt en spets runt hela cirkeln, vackra Prima blommor med halvpärlor och min journaling skrev jag på remsor. Ser att det absolut inte syns att det står My love i den cracklade ramen....men det gör det i verkligheten hmmmm får nog bli till att blogga en bättre bild på denna Lo när jag kommer hem! Inte så himla ofta som jag är sådär nöjd med det jag gör , men denna Lo ligger mig lite varmt om hjärtat...kanske för att det är ett av mina hjärtegryn som pryder den!!
Nu bär det av på en härlig SPA helg tillsammans med kära Mamma
Kramar på er
Lina

Dop kanna med blommor och fjärilar...

Knåpade ihop en söt liten Dop kanna i cerise/rosa med blommor och fjärilar på båda sidor om handtaget! En dubbel rosett i siden och organzaband och en vimpel med inkidos dop stämpel embossad i svagt lila ton till Sir Stampalots utmaning!
Kramar Lina

torsdag 27 maj 2010

Tag med decopage och stämplar

Ja som ni märker så är jag en fan av tags...det är tags högt och lågt. Decopagede ett vackert rosa rospapper och sotade vecken med Black Soot , klipte ut en ängelvinge från Inkido stämpel och bakelsen som Marina designat färglade jag med Brusch Ables pennor och litte stickles här och var!
Lite senare kommer jag blogga första Lo´n med mitt egen designade mönster papper...passa på att ta chansen att vinna förstya serien av dessa i mitt blog candy i sidebaren!!
Må väl alla ni där ute
Kram Lina

En gåva av vikt.........

Här är dom då...dessa underbara blommor som
MARINA
skickade till mig!! Man blir så rörd och väldigt glad och stolt också för den delen!! Tänk att lille jag fått dessa ljuvliga blomster och dessutom ett medföljande härligt kort Marina staijl!!! Tusen tusen tack Jag vårdar dom ömt...och snart visar jag vart dom hamnat!
Jag har just nu lite fjärilar i magen...min kära mamma har bjudigt min på en spa helg....bara hon och jag och det bär snart av till en helg i lugnet...hmmm ...undrar hur man ska klara det??? Fniss!!
Glöm inte att ta chansen på mitt candy!!

Candy och 5000 besökare......

Tag chansen att vinna mitt Candy då jag firar 5000 träffar!!!
Jag vill tackaALLA er blogbesökare för att ni hälsar på mig genom att lotta ut dessa 12x12 inc handgjorda av mig mönster papper!!
Allt du behöver göra för att få en lott är att länka med bild på din blogg eller Facebook och skriva en kommentar i inlägget!!
Candyt pågår till 25 Juni 24.00 CET, då jag drar vinnaren!!
Vinnaren ska kontakata mig och sen kommer godiset med Posten. Jag skickar världen över såklart!!
STORT LYCKA TILL
Och TACK för att NI finns!!
Kram Lina

onsdag 26 maj 2010

Julkort # 1

Så var Julkortstillverkningen i gång, här har jag använt en hög med INKIDOs fina stämplar och TH´s distressfärger på hudfärgad Cs! En freebee ticket och ett vackert rödrutigt band så var det färdigt...nästa kort ligger på bordet och väntar på att knåpas ihop!! Det har inte blivit pyssel i önskvärd mängd idag heller men härligt besök av Fam Isacsson/Carlsson grillning och rabarbepaj , det tycker vi om!! Har man barn i ungefär samma ålder så går dagen som smort!!
Det kommer mera blogg saker om en liten stund...måste ju bara visa fina blommorna jag fått av min kära vän Marina!!
Kram så länge!
Lina

tisdag 25 maj 2010

Så kommer den.......

God morgon kära vänner!!!
"Regnet det bara öser ner, tra la la la la la la laa" men det gör inget...då kan jag pyssla när Jacob sover utan att känna mig "tvingad" att vara ute i trädgården och påta...fast att det är väldigt kul det med!
Tusen tack för ere rara kommentarer om mitt mönsterpapper....det kommer fler i denna serie!!
Jag somnade som en stock väldigt tidigt i går...vågar inte säga hur tidigt men låt oss säga att det var innan sista barnet krupit ner!! Därför bloggar jag inte Lo´n förrän nu!!
Såg att jag borde ha väntat att göra denna då det mellan raderna verkar som om det är något alldeles underbart vackert på väg hit med posten......hihiiiiiiii. Jag ska hänga på lådan ! Det är ju massor med Lo´s som ligger här och väntar på att jag ska sätta igång där fina saker passar på , lite åt det romantiska hållet, så det kan väl bli bra...Fniss!!

Magnolia papper , turkos mönsterpapper,virkad blomma , Vildafary flickan med cracklat hjärta färglagd med distresser och vintage blommor med rhinestones!

  • Hår Brushed Corduroy Vintage Photo
  • Ansikte och hud Tattered Rose Worn Lipstic
  • Vingar Black Soot (svagt i kanterna)
  • Klänning Peeled Paint Hjärta Worn Lipstic Aged Mahogany Cracle accent
Lo´n handlar om att storebror John läser saga under parasollen på stranden för en tacksam lillebror!
Ha en bra dag så får vi se vad som pysslas i dag.....
Kramar Lina

måndag 24 maj 2010

Jag har gjort ett mönsterpapper.....

Fick för mig att göra ett mönsterpapper från ett vitt CS och så här blev det! Tim Holtz fina distress färger har hjälpt mig på traven...Broken China, Worn Lipstic , Peeled Paint och Black Soot, lånade stämplar av Jennie. Det var väldigt roligt att göra och sätta allt där man själv ville!!
Visar snart den färdiga Lo!!
Kram Kram
Lina

söndag 23 maj 2010

Super enkelt inbjudningskort....

Denna helgen har det inte blivit mycket pyssel , vi har varit ute i fina vädret och haft mysigt i stället! Men snabt inbjudningskort till Johns kommande 6 års kalas har jag gjort i alla fall. Började med ett vitt lite tjockare papper som jag distressade med Brushed Corduroy och Faded Jeans, fixade till våg mönster och moln mönster med ett utklippt papper, lite svag text stämpel till bakgrund och en stor Döskalle stämpel från Panduro, sem var det klart...eller Välkommen ska stämplas på framsidn också och en kalasstämpel på distressade baksidan! Super enkelt och roligt !!
I kväll bär det av till Jennie för pyssel!!!
Må väl alla där ute
Kram Lina