Bloggintresserade

torsdag 1 december 2011

TCR#86 ...lite moldingpaste och mask

Oh, vad jag inte gillar att det är fulväder ute och mörkt som i graven!! Det är inte lätt att få till sina bilder inne, min fotokub har inte dykt upp ännu och det kanske är dax att skicka ut en efterlysning!
Jag har hunnit blogga lite nu och det känns bra, en Lo med lille Jacob som mumsar glass i strut för första gången. Det blev en palette och skiss från ett av mina favorit ställen The Colorroom...alltid lika inspirerande att vara med och skapa där! Tycker att det är jätte kul att skapa efter skisser och uppskattar det mer och mer!
Använde min tegelstens-mask men nyinköpta moldingpaste...kul att kladda även om denna Lo är ganska "ren". Till blommasken använde jag Weathered Wood och dekorerade med Prima och Inkido-blommor. Papprena är från Melissa Frances och Inkido.
Hello there!
A Lo of our youngest mungin away at a Icecream for the first time!! He was so happy and I won´t ever forget his face!!
I used some Prima and Inkido goodies to create this one and I got my inspiration from a palette and sketch at The Colorroom....lovelly place!!
Blomman skapade jag av en utsliten dragkedja ( har sett andra göra detta!) med en brad från Grapic 45...kul när man kan använda barnens saker i deras album!
Nu önskar jag er en trevlig dag och tackar för att du kikade in!!
Kramar
Lina
I´we seen this type of flower before and thought I´d give it a go...it is a zipper from one of the boys jackets so thet gives it a sentimental value aswell!
Thank you for popping in today !
Happy crafting
Lina

onsdag 30 november 2011

Magnolia Tilda till jul!

Hej!
Ja det går ju med raketfart mot jul, ska vara helt ärlig och erkänna att alla mina till tänkta julkort kommer INTE under några omständigheter hinna bli klara i år...inte ens om jag satt varje ledig sekund! Bättre taktik till nästa år minsann....vill minnas att jag skulle ha gjort ett i veckan detta året, men så mycket har hänt och inget kan jag göra åt det just nu! Får göra så gott man kan och vara nöjd med det.
Det blev ett Magnolia-kort att visa i alla fall med lite lager på lager i juliga-toner. Kortet glittrar vackert men bilderna gör inte glittret rättvisa tyvärr. Tilda är färglaggd med distresser i vanlig ordning och lite olika Martha Stewart-stansar har fått hjälpa till här och var.
Hello Guys!
I hope you had a nice weekend and that the start of the new week is of to a great one!!
I managed to get some Christmascards done ....and not to soon I´d say...I´m so far behind in making Christmascards it´s not even real!!!
I need so many helpers this year....but I´ll do as best as I can and hopefully some will be done to send away in time!!
For this one I used Magnolia Tilda with lots of sparkly stickles!! As allways I color with my distress inkpads!
Jag gillar att stämpla på blommor och annat för att "inreda" lite mer, det gör att ögat fångas lite extra!
Hoppas ni får en trevlig dag kära vänner och tusen tack för besöket!!
Massa kramar Lina
I hope you had a nice visit today, and that you guys have a lot more "allready done" christmascards than I do!!
Best be of to my creativespace!!
Thank you for stoping by today!
Happy crafting
Hugs and smiles
Lina

söndag 27 november 2011

Glad advent till er alla!
Första ljuset är tänt och utanför fönstret smattrar regnet. Ändå så är det mysigt, lussebullarna är i ugnen och julstjärnorna på plats. Det luktar ljuvligt i köket så nu blir det kaffe med mums och sedan iväg och fira in 1:a advent på slottet! Ha en underbar dag och tusen tack för ni tittade in Kramar Lina Hello Guys! A quick post from me today since we are of to celebrate first sunday of four before Chistmas. I did the same type of candles this year using lovelly Inkido stamps on napkins, then "glued" them on with My heat gun. The boys had à bakery shop in our kitchen this morning.... Smells like heaven!! Have a great day Hugs Lina- Posted using BlogPress from my iPhone