Bloggintresserade

fredag 9 oktober 2009

En liten tur runt bröllopskortet

Nu har jag blivit klar med kortet som ska i väg idag. Hoppas att dom som ska få det kommer gilla det....för det tog en stund att göra!Hihihi.

Bröllops kort med fiiina INKIDO papper och blommor

Hade ingen aning om hur jag skulle göra detta kort i morses när jag, lillebror och stora hunden travade i väg till Marie med stor packning för att pyssla. Brukar ALLLTID ha en plan ,men icke i dag! Nu e klockan sent på natten och ungefär så här blev det, kanske fattas lite små grejjor...men det ser jag i morgon när ögonen e lite piggare! Hi! Kortet e väldigt 3D. Fönstret har jag ritat själv. Har chalkat massor och använt mig av INKIDOS underbara papper och blommor...I´m in LÖÖÖV!...just det ...nu kom jag på att det fattas löv...gör det i morgon! Fina stämplar från KORTMAKAREN (Brudparet och Hjärtan trädet), har blingat till trädet och blommorna med glitterstick. Hoppas ni gillar!

onsdag 7 oktober 2009

Liten tjuvtitt!

Här kommer en liten titt på vad som är "in progress"!! Har tagit en detalj bild och gjort den retro så att jag inte avslöjar färgen!!Hi hihi.....vill ju inte att dom som ska få detta kan lista sig till för mycket!

Scrappträffen 8 November

Ville bara påminna om träffen 8 November. För mer info och anmälan scrolla längst ner på sidan Ha en mysig dag Kram Lina

tisdag 6 oktober 2009

Min gamla tävlingshäst

Nu e den ena Lo´n klar ....utan små hallon fläckar!
Lite olika mönstrade papper, rivna,chalkade kanter. Rutigt band i halvcirkel decorerad med blommor, en liten röd fjäril fick också plats ....för det passar en vacker sommardag!
Lo´n är på min fina gamla tävlingshäst som tyvärr gått ur tiden....med det finns sååå många härliga minnen med denna häst!

Snälla människor

Min dag e räddad....av Linda på stämpelstudion i Kärna. Hon e serviceminded som få vill jag påstå! Behövde en del saker och har inte en pyttestund över att fara och hämta och då kliver snälla Linda in och bara hjälper mig hur mycket som helst. Tackar säger jag och är glad att det finns goda människor i världen! Ha en toppen dag alla ni...och gör någon glad idag!!

måndag 5 oktober 2009

Snart kan jag visa!!

Ja....snart kan jag få visa fina keepsake boxen jag håller på med!!! Den blir jätte gullig, fortfarande finns det pyssel kvar att göra för att den ska kännas helt klar! Viktigast är att den blir klar tills på lördag. Kom in i min lilla "verkstad" (pytte lilla tvättstuga) idag för att hämta mina nyss färdiga Lo´s på hästarna för att fota och stoppa in i bloggen och fick till min FASA se......röda fläckar eller typ det över vissa delar av dom.... kollade upp i taket först..inget där..... kollade min låda med acrylfärger, som strategisk står ovanför där jag lagt Lo´s en men inget där heller till sist ledde spåren mig till små söta fingrar med hallon på....hmmmm svårt att bli arg. Hallon e ju nyttigt!!! Hi hi bara att börja om från början alltså!

Fler bilder på Hipp hurra!

Här kommer resterande bilder på kortet med vikning och allt, hoppas ni gillar!