Bloggintresserade

lördag 26 september 2009

SCRAPTRÄFF!

Tänkte bara berätta att all info om lilla träffen i Nol kommer bloggas på onsdag nästa vecka....Håll Novenber öppet är ett hett tips om ni e sugna på att va med på en mysig dag!

fredag 25 september 2009

Nu är "tryckfelsnisse" sparkad!

Jag så var det äntligen dax att blogga en FÄRDIG Lo med titel och allt!
Alfabetet heter Bright och "ny" är stämplat med clear stamp alfabet.

Fotograf Ian har varit här!

Nu har vi tagit fina bilder på lille Jacob! Han var så duktig...lilla charm trollet! Besök gärna Ian Schemper på www.ianschemper.com och titta på alla underbara bilder

SCRAPTRÄFF!

Det är scrapträff på gång...återkommer med mer information innom kort.

torsdag 24 september 2009

Lo från gårdagens pyssel!

Ja, nu har jag för första gången scrappat i färger som jag inte e "hemmma" med....men det blev brraaa tycker jag!!! Kul att göra vårt bröllopsalbum nu och minnas(e glad att jag inte klistrat in bilderna innan...bättre nu när jag scrappar!)
Denna Lo ska jag skicka in till http://www.scrappiz.se/ ...så får vi se!
Den e gjord efter en skiss därifrån.Har använt mig av två olika papper och stämplat löv runt den vita cardstocken med hemmablandad acrylfärg, Den gömda taggen har också stämplade löv, vacker blomma och en nyckel till låset! Lite pärlor på band, en rulle papper knuten med rosett och rub on alfabet...och några öljetter...ja det var väl allt.

onsdag 23 september 2009

Produktivt pyssel!

Oh vad det e kul att pyssla med likasinnade! Småfolket var inte helt sammarbetsvilliga i dag men trots det blev det en jätte fin Lo på pappa och mig när han ska ge min hand till min man i kyrkan.... den bloggas innom kort, och dessutom hann jag börja på en till! Marie bjöd sedvanligt på GOD lunch, fika och trevligt sällskap!

tisdag 22 september 2009

Pyssel i morgon!

I morgon blir det pyssel hos min vän Marie....håller på att packa ALLA grejjorna! De e mycket att släpa på men de e de värt, så mycket roligare att pyssla när man e fler. Håll tummarna att småfolket sover. Gonatt

Bords decoration till dopet

Så här fint blev det med fina organsa och sammets band inhandlade på KNAPP KARLSSON i Gbg

Bordsdecorationer till dopet

Köpte stora glas som jag fyllde till hälften med färgat glas, stack ner rosor,murgröna och lite brudslöja och så här fint blev det. Faster Sofi hjälpte mig med detta dagen innan dopet sen fick dom stå i kylen innan det var dax att komma på borden!
Blev inspirerad av pyssel kompisen Marie efter hennes lille killes dop...hon "lurade" till och med mig ner i tårt träsket! Färga marsipan göra små prinskronor till decoration mm mm

Dop inbjudan

Så här blev inbjudan till lille Jacobs dop. Temat gick i Ljusblåt/brunt. Gillar fina små fötterna på bandet!

Tackkortet

Gjorde lite olika tack kort och här är ett

måndag 21 september 2009

Skissutmaning!

En Lo med våra fina vänner Kellie & Stew från "Down under". Dom säger att Beoncey & J-z är världen vackraste par....men jag vet inte??
Det var i alla fall väldigt roligt att göra denna Lo av en skiss från SCRAPPRIET..hoppas dom bloggar den på sin sida!
Använde mig av lime färgad cardstock, ritade och klippte ut den "cerisa blomman" ur ett stort syrafritt ark(INEX) som jag sen chalkade kanterna och stämplade blommrankor med svart hela vägen runt.På blåa pappret chalkade jag (förståss!!) kanter och stämlpade små gröna löv runt om, det rutiga/limefärgade pappret skrynklade jag i hop till en liten boll först och slätade ut den så det blev snyggt innan jag fäste det på min Lo.Hjärtat är en Qc dies med lite glitterstick och så stämplade jag Lovebirds genom det med nya alfabetet från STÄMPELSTUDION.Lite egen gjorda blommor och lite stämplade som jag klippt ut med lite 3:d lack och glitter på. Mr & Mrs e Hippie chick alfabet. Runtom hela " arrangemanget" stämplade jag vitt med ett nät jag hade....tyckte det blev lite fint!!

söndag 20 september 2009

Lo på älsta sonen

En av våra tre stjärnor som lyser upp våra liv!
Gick på stjärntemat och valde blått/vitt/rött för att det e Johns färger i ganska mycket. Till namnet har jag använt ett alfabet som e till tyg tryck..men gillade det och använde röd acrylfärg som jag aplicerade med pensel(ganska tjockt), satte lite vit gloss på varje bokstav för "piffing". Gamla jeans blev till några stjärnor i hopen , annars prickigt fint papper. Klippte ut hjärtanen(uppe i högra hörnet) i tunt papper och la på cardstocken, stöpplade sedan med pyttelite acrylfärg på borstpensel(hård). Började på ett annat papper för att veta att det var rätt mängd färg på min pensel. Blev precis som jag tänkt mig...och det inträffar inte alltid!!

Grattis

Ett färgglatt kort till en av sonens kompisar som uppskattades mycket!Söta kortmakar giraffen fick bli motivet, som jag färglade med promarkerpennor.Randigt blankembossat(typ) papper från Premium Stacks Glitter och blått band som fanns kvar efter Minstingens dop och lite mech/punchinella i orange och så här blev resultatet.