Bloggintresserade

lördag 31 oktober 2009

Lillebrors bröllop Lo

Nu är det ett bra tag sedan min fina lillebror gifte sig, men turligt nog har inte bilderna kommit in i album så nu känns det jätte bra att få göra fina Lo´s och sätta in. Tyckte att det blev så fint med turkos bakgrund med det röda och svarta.Tänkte rött för kärlek och röda rosor i buketten.

torsdag 29 oktober 2009

Fyra kort från samma skiss

Gjorde fyra snabba kort från samma skiss från kort i fokus. Min mamma ska få dessa + en hög till! Får ursäkta den extremt dåliga bildkvaliten.

Till en nykommling!

Tänkte att jag skulle ge mig på att göra en påse för första gången och påsen är till en nykommling här i världen! Dessa små mirakel som kastar ens liv upp och ner på HÄÄÄRLIGT sätt. Den här lille killen e hu go som helst!!! Började med ett stort ark blå kartong...och sen var det till att biga,använda dubbelhäftande tejp, biga, tejpa..... och dekorera fint. Valde att ha tags för vikt,längd och födelse datum. Tror nog att det kommer bli fler påsar för mig för det var väldigt kul att göra.Med denna babypåse deltar jag I scrapptorget.wordpress.com tävling, gå järna dit och titta på alla fina bidrag och lägg en röst!

onsdag 28 oktober 2009

Ute i ur och skur!

Denna Lo är på Eve och John,bästa vännerna som jämt var ute och lekte hur än vädret var....bara att klä på sig!!!Titeln till denna blev "Rosiga kinder". Har så många mysiga minnen med dessa två!! Lo´n går i blått och rött av förklarliga skäl!Hihi Har bestämt mig för att försöka skrappa med flera bilder på en och samma Lo...inte bara en!!!Fortfarande är det inte nutida bilder(har inte hunnit gå i genom alla sillioner bilder för att beställa!)...men den som väntar på något gott.....

tisdag 27 oktober 2009

Nya saker att skapa med

Så har det gjorts lite inköp till kreativa hörnan.Hade i tanken att göra en turkos Lo men fann inte någon lycka med att hitta vackra papper till detta, får väl tänka om och inte använda en massa papper till den utan annat turkost! Det blir en utmaning! Köpte i alla fall massa blommor....som jag älskar och ett lass med cardstock som e billigt på INEX. Hade trevligt sällskap av Pyssel Ann-sofie och hennes son Oskar som handlade pennor för glatta livet!!!

Fin i håret!

Jag kom hem efter ett besök hos min frissör Madde i söndags....var helt förändrad, från blond till mörk mörk brun!!!( Madde hade varit i London på mässa och fick fria händer!) Jag kände mig så nöjd och fin när jag klev in genom dörren hemma då ....ena sonen säger -Men mamma....du ser ju ut som en häxa!!!! Min min måste avslöjat en stor besvikelse för i nästa andetag säger han -ja häxor har ju svart hår men du e ju sööt mamma och så la han huvudet på sne!Hihihi lite kul nu så här i halloween tider...att man matchar menar jag!!! Jag tycker att jag är super cool i håret och lovar strax blogga bild på detta så får ni avgöra!hihi.Håret kommer förbli mörkt och fiiint ett bra tag till! Madde rockar fett!

söndag 25 oktober 2009

En blygsam önskan.......

Det kom en blygsam liten önskan från en av sonens kompisar.....hon önskade sig ett slott!!! Ja, plånboken tillåter tyvärr inte att investera i Torskogsslott eller Teleborgsslott men med slott i tanken inspirerades jag hur som helst att göra ett kortslott åt denna söta lilla tjej, och så här blev Hannas slott till sist!Hon fick en hemmabyggd spaljè till bladrankan och i den en filtblomma och Inkido blommor för det passar ju prins John att klättra upp och rädda sin prinsessa!!!!!