Bloggintresserade

fredag 23 oktober 2009

Ett grattis kort som utmaning!

Nu e den klar fina pyramiden till en av John kompisar. Tänkte även passa på att lämna detta till en utmaning. Pyramid kortet såg jag hos en fantastiskd duktig pysseltjej som heter ztina och kände att ett sånt vill jag försöka mig på i min stil!! Så här blev det.Har använt mig av Öljetter, embossat,blingat,stämplat,använt cracklepaint och mönstrade papper!

Detaljbilder

torsdag 22 oktober 2009

Fina saker som snart kan bloggas

Jag har lite saker på G..men som jag inte kan visa riktigt ännu....för dom som ska få grejjorna e och hälsar på mig här på bloggen. Har sååå mycket ideer i mitt lilla huvud men såå lite tid.Önskar att dygnet var dubbelt så långt, fler som har samma önskan?!

En rolig blogg

Här finns en kulig blogg att inspireras av när man inte har huvudet fyllt me ideer...annars oxå förståss!www.scrapptorget.wordpress.com

onsdag 21 oktober 2009

Kort till en födelsegris!!

Ett grattis kort på beställning till en liten kille.Han gillar dinosaurier så kortmakarens lilla så´n fick vara med.Gjorde en ram med små pärlor i lila och en liten qk bug fick krypa omkring på kortet!Ettan är gjord med samma pärlor och Edwin e stämplat.

söndag 18 oktober 2009

Va e väl en bal på slottet

Ja...tänkte göra som alla andra scraptokiga idag och åka till mässan...men ödet ville annat. Lillebror har hög feber och då finns inget annat än att vara hemma och se till att han mår bra!!! Det kommer onekligen en välkänd mening flygande i tanken....Va e väl en bal på slottet?? Men valet är enkelt Lillebror kommer i första rummet och tänk va pengar jag sparat i dag+ att undertiden liten sov städade jag min pyssel hörna!!!!! Det e såå fint nu och lillebror sitter och suttar nöjt på sin tumme i min famn. Stora pojkarna ser på bio med Pappa efter en eftermiddag med korvgrillning i godavänners lag.