Bloggintresserade

fredag 2 juli 2010

Lo skapad i annat format....

God morgon alla som är uppe med tuppen!! Det har varit galet mycket natt pysslande i lilla röda stugan...mina ögon är för tillfället lika röda som den!! Fniss! Jag har så mycket roligt att visa framöver och det går i rasande fart att få klart alla alster.
Hann till och med vara med på Midsommar cropen med några bidrag...inte så många som jag önskade...men men, annat blev gjort istället!!
Denna Lo har jag gjort efter en skiss hos Svenskscrapbooking och i A4 format,Kul och väldigt snabbscrapat! Eget distressat mönsterpapper och natursnöre i ränder, swirls med pearlmaker och en stor vacker blomma som jag fått av snällaste Marina! Som ni vet så smyger jag in "Vilda" fjärilen så fort jag kan!
Nu önskar jag er en riktigt härlig dag!
Kramar Lina

torsdag 1 juli 2010

Puss, DT Lo

Här kommer det nu...mitt första DT alster till SCRAP&HOBBY! Jag vill tacka tjejerna för att dom gett mig förtroendet , är väldigt glad och har ganska mycket premiär nerver vill jag lova! Det behövs lite support från er besökare!!
Kände att jag ville göra denna Lo i rund form och det passade så bra till dessa ljuvliga papper från TIM HOLTZ. Hade önskat att jag var hemma just för att jag skulle vilja ha mitt eget redigeringsprogram att göra bilden så fin som möjligt när den nu ska bloggas hos SCRAP&HOBBY, men som mi vet så scrappar jag i en liten röd stuga (Lyxigt tyst) och har inte tillgång till alla mina saker även om det var ganska fullt i bilen på vägen hit!!
Kila in hos SCRAP&HOBBY och läs mer om hur jag gjort denna LO och glöm inte att titta in i butiken...det finns en uppsjö av härliga saker där!!
Många kramar Lina

söndag 27 juni 2010

Vinnare av mitt Candy .........

Så var det dax att tillkänna ge vinnaren eller rättare vinnarna av mitt candy!!!!!!!! Jag lovade ju ut en lite bonus för ett tag sedan och det var en fribiljett till träffen jag håller i September och så är även vinnaren av mina hemmma gjorda mönsterpapper dragen. Gjorde ingen avanserad Mr Linky dragning utan John och kusinen Elias fick dra varsin lapp i köket och till vittne var mamma Kristin!! (så att jag inte fuskar!!!!)
Trumvirvel
drrrrrrrrr
drrrrrrrr
drrrrrr
drrrrrr
tatatttataaaaa
Vinnaren av
fribiljetten är
CAMILLA P
Vinnaren av mina mönsterpapper är
drrrrr
drrrrr
drrrr
drrrrr
Tatttattta taaaa
MAXELL
Stort GRATTIS till er båda!!!!
Maila era adresser så ska priserna snart vara på väg...Camilla dig kan jag ge priset till när du kommer på träffen!!!! hihhi
Tack till er andra som ville vara med i min lilla dragning!
Det är snart dax att fira igen...så håll utkik goda vänner!!
kramar Lina