Bloggintresserade

lördag 30 juni 2012

Prima LO till Svenskscrapbookings midsommarcropHej alla goa blogg beökare!

Hoppas att ni mår bra och kanske rent av har börjat er semester! Jag jobbar ett tag till men längtar efter att få vara hemma och pyssla om min familj.
Det har varit fantastiskt roligt att vara med på Svenskscrapbookings midsommarcrop och har jag riktig tur så hinner jag med alla utmaningarna...tyvärr bommade jag "en timme" utmaningen.....såg den allt för sent:))


Denna LO gjorde jag efter en av skisserna och har använt Prima "Pixie Glenn" collektionen tillsammans med masker och acrylfärg. Jag ska berätta hur det gick till! Tanken var absolut INTE att skapa denna LO i dessa färger men i stundens hetta så sprayade jag mist på en mask som inte var rengjord och vipps så blev det den där plommon-tonen.....ja ha ja...bara att fortsätta på det spåret då tänkte jag efter att svordommarna slutat hagla :)) ihihiihi. Men av mistag kan det bli ganska OK saker och så här blev slutresultatet!Klippte ut olika delar ut mönster pappret och passade in så att det skulle bli harmoni i min LO och hittade sedan en Prima förpackning som var transperant med massa söta ord som fick pryda mitt svarta acryl-rinn!!
Det är ju så grymt roligt att skapa och nu när jag faktiskt hunnit skapa lite nästan varje dag så märker jag hur lycklig jag är i pysselsjälen!!

Ha en toppen dag och tack för att DU kikade hit!

Varma kramar Lina

onsdag 27 juni 2012

Steampunk av en russinburk..........
Hej!
Vi satt kring matbordet och då fick jag plötsligt en ide att scrappa en tom russinburk! Jag hade beställt lite saker från Scraplagret, bla ett månadskit som jag prenumererar på och i detta fina kit fanns en massa söta Prima kugghjul och annat....sagt och gjort, det blev en bröllopshatt som drar lite åt steampunk....även om det finns massa romantik...steampunkromance, varför inte:))

Det finns sååå mycket roliga utmaningar inne på Svenskscrapbooking och detta är ett ev mina bidrag dit!! 
Utmaningen lyder Blommor hör midsommaren till-mixedmedia,Jag har tagit sidor ur en bok och klätt "hatten" och sedan låtit acrylfärg och mist rinna från toppen. Fäste svart spets både runt toppen på hatten och runt brättet. Mina bokstäver kommer från Pink Paisley och är i trä. Dom utee:ade jag med platina och då fick dom den här bubbliga steampunk ytan.
Utklippta delar ut vackra underbara Primapapper och kugghjul och blommor därifrån också......kan inte få nog av dessa fina saker:))


Så var det ju det där med färska blommor...jorå, det sitter både en på toppen av hatten och lite småblomster nere på mina bokstäver!!

Hoppas att ni alla mår bra och tusen tack för besöket!

Massa kramar Lina

söndag 24 juni 2012

En altrad flaska till Midsommarcropen hos Svenskscrapbooking!!


Hej hopp där ute!!
Hoppas er midsommar bjöd på vackert väder och att ni ätit massa gott och haft sådär superkul som man kan ha när det är just midsommar!!
Här lyste solen och det var en fin midsommar afton....det blev sent!!!! Men i dag droppar ett varmt sommarregn och det passar ganska bra att sitta i pysselrummet med minna små troll som mer än gärna hjälper till:)).
Lille Jacob är mest vit hela han av gesso hihihih.


Jag har kommit igång bra med alster till roliga Svenskscrapbookings midsómmarcrop och här är en llaska jag altrat, nyckelordet för denna var blommor till tusen!!! Det är massa snören och spets varvat med gesso, acrylfärg och olika sorters mist. Självklart kunde jag inte låta bli att sätta en vacker Inkidofjäril till sällskap åt blommorna:))
Blommorna kommer från lite olika håll och vissa har ändrat färg med mist och vissa har fått en liten splasch av gesso!! Lilla fina söta flickan som sitter kommer från Prima och henne hittade jag hos Scraplagret!
Det är inte sju sorters blommor på denna flaska men nästan i alla fall....och många är dom av varje sort!!
Hade fundering på att klä HELA flaskan i blommor men stoppade mig själv till tanken:))

Häng med vetja hos Svenskscrapbooking, det finns massa roliga utmaningar som får lusten att skapa i rullning!!

Kram på er och tack för att ni tittade hit!!
Lina