Bloggintresserade

lördag 30 juni 2012

Prima LO till Svenskscrapbookings midsommarcropHej alla goa blogg beökare!

Hoppas att ni mår bra och kanske rent av har börjat er semester! Jag jobbar ett tag till men längtar efter att få vara hemma och pyssla om min familj.
Det har varit fantastiskt roligt att vara med på Svenskscrapbookings midsommarcrop och har jag riktig tur så hinner jag med alla utmaningarna...tyvärr bommade jag "en timme" utmaningen.....såg den allt för sent:))


Denna LO gjorde jag efter en av skisserna och har använt Prima "Pixie Glenn" collektionen tillsammans med masker och acrylfärg. Jag ska berätta hur det gick till! Tanken var absolut INTE att skapa denna LO i dessa färger men i stundens hetta så sprayade jag mist på en mask som inte var rengjord och vipps så blev det den där plommon-tonen.....ja ha ja...bara att fortsätta på det spåret då tänkte jag efter att svordommarna slutat hagla :)) ihihiihi. Men av mistag kan det bli ganska OK saker och så här blev slutresultatet!Klippte ut olika delar ut mönster pappret och passade in så att det skulle bli harmoni i min LO och hittade sedan en Prima förpackning som var transperant med massa söta ord som fick pryda mitt svarta acryl-rinn!!
Det är ju så grymt roligt att skapa och nu när jag faktiskt hunnit skapa lite nästan varje dag så märker jag hur lycklig jag är i pysselsjälen!!

Ha en toppen dag och tack för att DU kikade hit!

Varma kramar Lina

2 kommentarer:

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina