Bloggintresserade

fredag 10 december 2010

Nu är vinnaren dragen.....................Sharing time.....

Goda vänner....nu är det DAX att avslöja den lyckliga vinnaren av mitt candy är. I godiset finns karameller från You Do, Inkido, Ranger Tim Holtz, Kort og godt, Reprint, Prima, My Design och Kaiser Kraft!! Tror inte att jag glömt något, men vill ni titta lite närmre på biden klicka bara så blir den större!! Jag lagt till lite smått och gott som tyvärr inte finns med på bilden, men mottagaren kanske gör något fint med det så att vi får se!
Hoppas det ska smaka
Hello fellow crafters!!!
Time to revile the lucky winner of my candy, just in time before the weekend and Christmas! The lucky lady has been a good girl this year and Santa is comming early to had over some goodies!!
Say big congrats to.........

MARINA

Frideborg sa... Klart jag vill vara med att fira, JÄTTEGRATTIS!. Nu har jag aldrig tur att vinna så jag har så gott som slutat vara med i såna här evanemang. Men för att ditt paket ska bli stort så måste jag va med och sen så hoppas jag på tur förstås.

Stort grattis till dig!!!!

Maila din adress så kommer godiset innan jul!!

Har vinnaren inte hört av sig innan Lör 17/12 dras en ny vinnare.

Kram till er alla som deltog!!

A big hug from me to all of you particapating!

Lina

Lina

torsdag 9 december 2010

Prima, Pinkpaislee, Tim Holtz och jul.......

Hej!
Veckorna bara rusar....snart kommer Tomten till banens stora glädje, men än är det mycket kvar att "fixa"! Julkorten är i det närmsta klara och här kommer två av dom! Så lätt jobbat det är när man har vackra motiv...kan inte ha nog många vintage ark! Dom kommer i lite olika utförande och det ligger många hemma hos mig! Det är kanske så att det ligger några i candylådan också!!!!! I morgon annonserar jag vem den lyckliga vinnaren är....jag vet redan!!
Hello guys!
I love when I can make a few cards with in an hour...and that´s a rare event i´ll tellyou!!! But, when you are blessed with these beautiful vintage pictures crafting is like dancing!! Chrismas is just right around the corner and still there are a few things has to get done....and BIG news for me to share!
The first card I worked on for a while using my sewingmachine, Prima "ornament" on top with plenty of Diamond stickles on..if you pull it a big tag commes out to wright a personal greeting on!
Papers from Vivi Gade, Bo Bunny and Pion design.
Andra kortet för dagen är ett snabbt enkelt ett med ljuva änglar på...gillar att man med vintage kan lägga ner väldigt mycket tid på sitt alster eller bara snabbt som med ett kort som detta och ändå tycka att det blir ok. Vintage är stilen som funkar bäst för min del om jag vill känna att smilbanden dras uppåt! för er som känner mig så vet mni att jag skrattar mest hela tiden...men vad jag menar är den där lilla goa kännslan i hjärtat när man håller sitt alster och betraktar det på lite avstånd.
Tack för att du tittade hit idag....vill du lätt ta chansen att vinna ett litet pris, kika in hos Scrap&Hobby och dagens tag!
Vintage, vintage, vintage...I could live eat and breeath vintage! For Christmas I think it´s just pefrect and I would be very happy if the mailbox were filled with cards in this styl!!! I have big planns for next year and some time in January there will be a post reveeling it all. First of there will be great changes for us as a family in the near future! I sooo look forward to this and I´ll share it with you in a little while! Happy happy happy!!!
With just a few Martha Stewart punches, white cardstock, corrugated paper, a beautiful picture and some ribbon you can get a siple, still made from the heart Christmascard to send some one you care about!!
Thank you for stopping by today!
Tomorrow I´ll annuonce the winner of my candy!
Hugs
Lina

tisdag 7 december 2010

Shabby Chic Inspiration till Skrotboken i advents anda......

Hej på er!!
Jag håller andan varje gång jag ska starta datorn, idag hade jag tur att den efter telefon-support från mannen funkar!! Nu kör vi!!!
Jo, idag händer det roliga saker hos Skrotboken kika in och var med på allt kul i Julens tecken! Det lovas utmaningar och annat!
Jag inspirerar med en tag i Shabby Chic stil med lite "leftovers", tänkte att i överflödets tid vara lite åt andra hållet och leta i "röriga lådan" hemma för att se om det fanns lite gosaker att använda...och det fanns det!!
Delar från Prima förpackningar, halva Swirls som blivit kvar efter andra project och så här blev resultatet!

Hi there!

It´s sooo beautiful outside you won´t even belive it! Sun is shining and snow is gnistening! I love winter when it´s cold and crisp!

A project in Shabby Chic style with a feel of Christmas today!

I thought I´d use some of the "leftovers" from empty pacages and stuff, to creat something during this time of year when allmost everybody feels the need to put on the big spender pants!

Jag har använt massor av olika stämplar från Tim Holtz, Artemio, och Reprint, metallhörnet är Tim Holts som jag paintdabber för att den skulle bli lite mer shabby.
Prima filt grinden har jag klippt mitt itu och satt på två olika ställen och sedan med Diamond stickles fått dom att "gnistra"
Theree are quit a few stamps on this tag I belive I counted seven!
Ett metall hänge från en gammal reflex håller Julefrid på plats!
The little sign is not hanging quite propperly in this picture I´m sorry to say!

Jag kan inte nog uttryck min kärlek för Prima...denna ljuvliga blomma kommer därifrån...kan det bli mycket vackrare?? Tusen tack för titten idag och glöm inte häng med hos Skrotboken på uppesittarkvällen i dag....och två tisdagar till i denna månaden!

Kramar Lina

My love for Prima extends above and beond...hihihi I simply adore these flowers!! Thank you for popping by today folks!! Hugs Lina

söndag 5 december 2010

Magnolia Edwin på piratäventyr......

Jihoooo...dator problemet är löst...tack vara min kära man!! Om jag inte haft honom hade datorn förmodligen fått fara till tippen i ilfart! Hihihii!
Det har varit piratkalas i helgen och det var två bästisar som hade kalas tillsammans , där av de snarlika korten jag gjort! Här har det jobbats kan ni tro! Symaskinen har sytt sömmar till höger och vänster, kanter är ruggade och distressade, jag har torrembossat båt-skroven och acrylmålat nät som satt runt en melon i svart. Massor med kärlek är lagt på dessa två kort och det hoppas jag ska lysa igenom.
Ohoj there!!
My computor is upp and running....need to get my hubby a great little something to say thank you...he fixed it all on his own, impressive as I am no computor Einstein!!!
Two pirate cards to two boys celebrating their birthdays together in the sevenseas!! Arrr arrr!!
Lille Edwin är så söt som pirat han är färglagd med distresser.
Little cuty Edwin colored with distress ink.
  • Hud: Tattered Rose/Vintage Photo
  • Hår: Vintage Photo/Brushed Corduroy
  • Tröja: Mustard Seed/Chrushed Olives/Bundled Sage/Forest Moss
  • Byxor: Brushed Corduroy/VintagePhoto/Walnut Stain
  • Skor och hatt: Weathered Wood/Black Soot
Bladen är mistade med Tattered Angels "Bronze" och man kan lite tydligare se att Edwins skor är cracklade med Crackle accent liksom hatten och scarfen! His shoes, hat and scarf is crackled with crackle accent! Det finns stickles lite varstans över hela kortet och på denna bilden kan man se att jag använt delar av en Tim Holtz stämpel med text. Båten är utstansad i akvarellpapper och torrembossad med ett Tim Holtz embossing kuvert och sedan färglagt med distresser.
As you probably know I like to use just some parts of stamps, not the entire one , this sentiment stamp is a Tim Holtz one!!
Nu till Williams kort som också är gjort av Maja Design papper och lille Edwin som pirat förstås!
Samma tekniker på detta kort bara för att dom skulle bli lite lika. Metalldekorationerna kommer från Kort og Godt, Några olika Martha Stewart stansar, bland annat för att skapa vågor bakom båten. Vågorna är färgade med Faded Jeans och Broken China. Fina Prima Hydragea blommor som fått Vintage Photo på bladens kanter. On to Williams card, I had to make them some what similar so there fore I used the same papers from Maja Design and same tecniques aswell. Lovelly prima flowers I can´t do without!

  • Hud: Tattered Rose/Vintage Photo/Aged Mahogany
  • Hår Vintage Photo/Walnut Stain
  • Tröja: Barn Door/Aged Mahogany/Wild Honey/Rusty Hinge
  • Scarfoch Byxor: Faded Jeans Broken/China/Tumbled Glass
  • Skor och hatt: Weathered Wood/Black Soot

Symaskinen har jobbat hårt även på detta kort och jag har lite svårt att inte sy på mina alster har jag märk, precis som att det är svårt att låta bli gesso och wellpapp...säg till om ni lessnar!!!Hihiiih!!

My sewingmachine is my best friend nowardays, I used it a lot on these two cards!

Här ser man "vågorna" lite tydligare och lille Edwins kinder glittrar med Worn Lipstick stickles!
Tusen tack för att ni kikar hit och är så goa!!
Kramar Lina
I tryed to create waves with a Martha Stewart punch....you´ll be the judge of wether I succeeded or not! Please be gentle!!!
I had fun making these two cards and I hope you had a happy visit today!!!
Hugs Lina

Dator haveri..... Computor meltdown..............

Hej allihopa!!
Tack så mycket för era glada tillrop och mail me allt roligt som händer ni är bara bäst och det är som en booster av självförtroende som man kan behöva!..och liksom för att balansera det roliga då passar datorn på att klappa ihop....smidigt...NOT!!!
Oh...inte ett program finns kvar men som tur är har min käre man fått så pass ordning på den att det går att starta och skriva i alla fall!
Alla bilderna vi har finns dock i tryggt förvar på en extern hårddisk, phew!!! Jag hoppas att programmen kommer installeras i morgon och att jag kan komma igång och visa er lite fina och nya saker jag gjort...lite heeelt nytt!!!! Hihihiih!
Blogger har också spelat mig lite spratt och inläggen har smetat i hop sig till ett ända långt babbel i stället för prydliga stycken som det ser ut i förhansdgranskningen...någon mer som känner igen detta....eller har det kanske med vårat heveri att göra??
Tack för att ni tittar hit
Kramar Lina
Hello fellow Crafters!
Total computer meltdown over here.......... not fun att all I´ll tell you! Lots of stuff has to be blogged and material needs to get to the right mail adress but nothing is working!!
Oh how I wish I was a computor wizz...luckally my dear hubby has dona a fab job and the computor is up and running. Still there is a lot of work has to be done before all programmes are installed and such....hopefully I will be up and running in no time!!
Thank you guys for stoping by!
Hugs Lina