Bloggintresserade

fredag 3 juni 2011

Shabby Chic med nya papper från Inkido

SWE DT ShabbyChuc 2011Juni flaska
Hej allihopa!
Jag vill tacka så mycket för att ni kommer hit och hälsar på fast att det är lite mindre aktivitet än normalt. Jag jobbar väldigt mycket, det är föl-säsong och mina dagar på jobbet är fyllda av att lägga kanyler, sondmata, väga och ta hand om dessa små liv tillsammans med minan radarpolare Malin! Vi är föl-teamet och tanken är att då det kommer in en sjuk liten fölunge med sin mamma så ska vi stå berädda att ta emot dom precis som det på sjukhusen finns ett trauma team som tar hand om akut sjuka människor,. det är otroligt roligt och givande att vara del i detta team. Malin och jag tar hand om allt det praktiska med fölet, som att ta alla prover, lägga kanyler, droppa mm och veterinären ordinerar och undersöker, lägger upp behandlingsplan osv. Önskar att jag kunde ta er med på en dag så att ni fick se!
Vi stormtrivs i vårt nya hus och fixar och trixar i mån av tid och ork. Än så länge är det massa träd och buskar fällda, en vägg är igensatt, massa upppackade flyttlådor....många vändor till tippen! Hihiihi. Gästsängen och gäst hörnan i källaren artar sig fint, snart kommer det bildbevis...första gästen har kört en test och är mkt nöjd!
Man blir så lycklig....jag är ganska utmattad för tillfället och hade sovit ett par timmar efter ett pass på jobbet( 13 timmar på raken)...när jag vaknade till liv hade Anders ställt ett stort vitt tjockt kuvert på nattuksbordet. Avsändare INKIDO. Kuvertet öppnades med blixtens hastighet och i låg blommor och de vackraste nya "Forever" papper och den sötaste sommahälsningen från underbara LiseLotte. Jag blev så glad att det rann krockodiltårar...tänk att vara så trött att man knappt orkar öppna ögonen, och så kommer det ett paket som får en att bli rörd till max! Tusen tusen tack rara LiseLotte, paketet kunde inte ha kommit på en bättre dag! Jag har haft så lite pysseltid ett tag nu och bara stupat i säng med mina tre små troll när dom lägger sig. Ni kan tro att jag har dåligt samvete för att jag är så dålig att posta inlägg och jag hoppas att det snart ska bli lite mer tid för mig att pyssla i mitt fina rum!
Jag har altrat en glasflaska med lite av det vackra jag fick av LiseLotte, Inkido har så otroligt vackra papper och blommor mm och det är lätt att bli inspirerad och jobba med deras saker.
Idag visar jag lite av mitt sätt att göra Shabby Chic på SWE-bloggen!
Hoppas ni får en härlig fredag!
Tack för du tittade in!!
Kram Lina