Bloggintresserade

fredag 17 februari 2012

Magnolia Tilda, en ny i mitt stall!!!!
Äntligen stundar helgen, snön ligger som ett fluffigt täcke över trädgården..... fint! Blev lite inspirerad av att göra ett kort i sommarfärger, det blev dom söta Magnoliapapprena som fick rycka ut!


Jag shoppade loss hos Emma på ScrapLagret, Det blev lite Swiss Pixies och Magnolia både dies och stämplar..., roligt med lite nytt. Emma är toppen och raketsnabb leverans!! Merci!! Färglagt med distresser och gjort ett ganska dåligt försök till att plicera Tildas klänning..... trixigt värre det där!!


Diesen gör dessa vackra blommor!! Jag har verkligen hamnat i kortgörarstimm, snart dax att visa en LO eller två!


Hoppas att ni får en toppen dag !! Kortet kan få vara med hos Magnolia # 37 Massa kramar Lina - Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 15 februari 2012

Swiss Pixies och Panduro
Hej! Det är ett tag sedan jag fick dessa fina papper från Panduro och också ett tag sedan jag hann blogga och pyssla för den delen. Är så glad för att ni står ut och hälsar på mig fast att det är lite dålig uppdatering här inne. Tack för att ni finns och är nu sugna på CANDY så skrolla ner tills ni kommer till min altradebok som jag fyllt med godsaker. Vinnaren dras sista februari.


Lite cutouts, ett trä hjärta med en frostig vacker blomma från Kort og godt.


Fina nya för mig Hawaian Britta måste men bara tycka är söt. Har shoppat lite nytt hos Emma på Scraplagret, super service och snabb leverans!!! Det blev både stämplar och stans hoppas hinna med lite pyssel i kväll.


Jag har färglagt "Britta" med distresser och inspirerades av de ljuvliga färgerna i Panduropapprena. Tack än en gång Anna för att jag fått skapa med dessa papper! Använde lite olika spellbinder dies till denna altrade påse som ska rymma lite smått och gott till en av mina kära kolegor som tyvärr ska sluta på jobbet. Tagen blir en hälsning från oss alla!! I morse fick jag kliva upp långt innan tuppen och skotta 25 cm snö från uppfarten innan vi kunde ta oss ut!! Llängtade lite extra efter Anders då! Skönt att han snart är hemma igen. Må så gott i snöyran Kramar Lina - Posted using BlogPress from my iPhone