Bloggintresserade

lördag 3 april 2010

Monkey Business!!

Nu har jag gjort en Lo som är rätt ....alltså inte till barn utmaningen (se inlägget under!!) Underbara bilder på sonen som ALLTID sitter högst uppflugen i träd topparna!! Man håller andan och försöker att inte bli alltför uppstressad!!! En liten klätter apa med andra ord och jag bara älskar dessa bilder! Tolkade skissen till en av utmaningarna på Scrappiz CC och cracklade chipboard bokstäverna efter att jag färglagt dom lite slarvigt i blå ton och så blev det Rubbon bokstäver till "Business". Ett svart/vitt mönster papper från INKIDO sitter bakom bilderna och så har jag klippt ut ett lite hjärta i samma papper som sitter vid journalingen uppe i högra hörnet! Hoppas ni alla får en härlig dag i solen.....för oss blir det en tripp till Slotts skogen men picknick!!
Kram Kram Lina

fredag 2 april 2010

Oj oj oj....så det kan gå!!!

Ja, man kan inte annat än att säga att det ÄR typiskt mig!!!! Det har varit en fullfart dag i dag och jag har inte hunnit komma i gång med mina alster till Scrappiz CC men så svirrade det till och första Lo´n är klar....en färgsprakande sådan på älsta fina sonen med ett hav av kantareller....men till min fasa upptäckte jag att jag med denna Lo deltar i barntävlingen??????? Och ja, det är ju ett tag sedan jag fyllde 18!!!Hihihiiiii. Ohhh suck.... , Lo´n blev i alla fall som jag ville och albumet behöver ju sina sidor för att bli fullt så jag får väl skratta åt mitt misstag och glädjas åt en ny sida!!! Nu ska jag vara duktig och läsa innan jag ger mig på nästa uppdrag!!!
Kram Lina

En riktigt GLAD PÅSK!!

I onsdags hade Pyssel Marie och jag en härlig dag.......vi fick pysslat hela dagen med avbrott för att hämta barn på dagis , mellis och lunch fixande, träning och nattning av barn....men sen var det pyssel till lite över ett på natten!!! Marie hade racer tempo och gjorde så fina Lo´s på sina små godingar. Jag pysslade i snigelfart!? Men bara ett av dom blev helt färdigt ska tilläggas!! Och hade minst tre projekt i omlopp...Kort...Lo´s en canvas tavla och en ask, oh hoppsan nu kan jag inte ens räkna!!! Hihihih. Har märkt att jag har en tendens att ha nogra olika projekt som jag hoppar i mellan...vet inte om det är bra eller dåligt men det är så mitt pysslande funkar just nu!!
Vill önska er alla kära bloggvänner och besökare en riktigt härlig påsk!!
Kramar till er alla och tusen tack för alla rara kommentarer!!

torsdag 1 april 2010

Näää se Tipp!!

På denna Lo träffar Jacob för första gången sin förtillfället minsta kusin Hanna...båda sitter i farmors trygga famn och myser!
Gjorde Lo´n efter en skiss på Lanstoken. Började med vit Cs som jag stöpplade en stor stjärna i turkos glittrig acrylfärg sedan använde jag ett nät och chalk i Opera Pink och fortsatte bygga upp min bakgrund...sist stämplade jag text i samma Opera Pink och lite glimmer mist! Då var bakgrunden klar!
Stjärnorna har jag ritat och klippt ut och sedan mönstrat och doodlat på olika vis. Bakom fotot som jag rispade en ram med min hobby kniv sitter ett härligt mönstrat papper ett foto hörn och brads som fäster de olikfärdade banden ovan på pappret farmor skrivit på. Avslutade med att glittra en ram runt mönster pappret och sätta två fina betydelse fulla ord Dream och Happines! Texten tänker jag skriva runt kanten på hela Lo´n.
Må så gott Kram Lina

tisdag 30 mars 2010

Kaos till Carina!

Nu har min tredje KAOS gått iväg och nått sin mottagare CARINA. En KAOS( Klicka här och läs mera!) award ska vara handgjord i ett visst mått 10x15 cm och ska skickas till personer som inspirerar lite extra!!
CARINA får en KAOS av mig för att hon är en scrappare med hjärtat på rätta stället och hon besitter otrolig talang att teckna och skaparglädje av stora mått!! Tack Carina för att du delar med dig av ditt skapande!!
Kram Lina

Min kära påskhare har skuttat förbi!!!

Igår redan hoppad min hare förbi med ett vackert rosa paket......min påskhare var ingen mindre än LINDA, hon hade porppat paketet fullt med påskiga saker...en wettexduk, handduk, ägg koppar , ett vackert handgjort kort och godis i en fin påskig förpackning!! Tack snälla Linda för denna roliga swap....det lär inte bli min sista!!!! Tack till gubben din också som fixade lottningen så bra!! You make a good team!!!
Kramar Lina

söndag 28 mars 2010

Vår fina fina hund!

Vår fina gamla schäfer XL .......När han bara var 9 veckor flyttade han hem till mig och Anders i vår tvåa i Uppsala på 5:e våningen. Har aldrig i hela mitt liv åkt mer hiss än just då och inte heller i morgonrock kl 3 på natten när lilla valpen ville kissa....men det var det värt!! Tror att dom var 7 valpar i kullen men det var han som genast nyfiket kom fram till mig, och genast kände jag att vi fick ett speciellt band så det resulterade i att han fick åka "Bubbla" hem till sin nya husse och matte....även om hussen till en början var lite skeptisk. Vi hade gjort i ordning en liten mysig plats för honom intill våran säng, men tuffa lilla valpen skulle prompt sova i hallen....med nosen i mina gula timberlandskor!!!!!! Hmmm! Nå väl....det var ju början till att han blev den trygga vakthund med super psyke som han visat gång på annan.
När han var ca 3 månader gjorde han sitt första riktiga hjältedåd och hittade mina borttappade nycklar efter en långprommenad. Han har varit en toppen hund och bästis till oss och sedan barnen och deras alla vänner. Alla här i närheten vet vem han är.....hunden som bär på väskor och nycklar och som ÄLSKAR att åka rutchkana med barnen. men i dag har vi fått ta ett tufft beslut efter att vi har funderat och bearbetat ett tag. Vill med detta inlägg hylla den bästa av hundar och en fantastisk vän. Hela jag är utom mig av sorg, det är verkligen en unik hund och det kan ALLA som träffat honom intyga.
ÄLSKADE XL FARVÄL