Bloggintresserade

fredag 4 maj 2012

Prima BAP- April
Hej Allihopa!!
Hoppas att ni haft en bra Valborgshelg med massa trevligt sällskap och god mat! Det har vi och strax är det dax att fira helg igen!! Jag är komp ledig idag och passar på att blogga lite. Denna Lo gjorde jag till Primas BAP April och bloggade på Scrap&Hobbys blogg igår som inspiration. Just precis nu när du läser detta så håller Nina och Sari på för fullt att packa upp alla fina saker i nya butiken i Gråbå industriområde, Kan knappt vänta tills de öppnar!!! 


Jag har glädjen att berätta att jag kommer vara kvar som inspiratör hos Scrap&Hobby trots att jag jobbar väldigt mycket på mitt vanliga jobb!!
Tack Nina och Sari för att ni vill  att jag skulle vara kvar....trivs som fisken i vattnet och det ska bli så roligt att se vad ni åstadkommer!!


Jag har använt mig av vackra papper från Prima Printery Collection, klippt och ruggat och rivit kanter.....just the way Iike.Utklippta detaljer och en fin Prima förpackning pryder bilden på två av mina favvo grabbar....jag har fyra!! Ja gott folk då var det dax att avsluta dagens inlägg och fara och hämta roligt paket och inhandla belysning till mitt nya scraprum som jag snart ska visa er......gissa vad det är för stil där inne....hihihihi


Ha en riktigt bra dag ochtack för besöket


 Kramar Lina