Bloggintresserade

lördag 15 december 2012

Julkort i rosaDet kommer bli lite knivigt i år att hinna få iväg familjens julkort. Tidsschemat sprack redan ganska tidigt för mig:) faktum är att jag nu resonerar som så att fast att man inte når hela vägen fram till det mål man satt kan det ju ändå bli bra! Jul blir det såklart i vilket fall som helst och det ska bli så skönt att tillbringa mycket tid med familjen! Längtar!!Planen var att alla julkort skulle vara postade och klara i fredags men dom ni förstår så ligger jag efter och måste lägga på en rem!
Nu ska jag fara och handla lite medan grabbarna åker snowracer med pappa:) så startar jag upp julkortsverkstan i kväll när godingarna sover sött.När vi får droppleveranser till jobbet kommer det pall vis och inplastat, men uppe på ligger två stora ark typ 1,5mx1m craft-färgad kartong i perfekt tjocklek för kortmakeri, gissa om det får följa med mig hem istället för att åka i papperskorgen!!!Jag har färglagt Magnolian med distressmarkers och dekorerat med utklippta blommor och glittrig Melissa Frances reisin.
Nu måste jag sno på om det ska bli något gjort här hemma:)
Ha en toppen dag och tack för att ni tittade hit

Kramar Lina

torsdag 13 december 2012

MINIALBUM DEL 5
Hej!
Så kommer då nästa del av mitt julalbum, en följetong som kommer hålla på till efter jul då jag sk blogga det färdiga resultatet i sin helhet:)
Jag visar lite hur jag tänker och gör under gången och hoppas kunna ge er lite inspiration och tips på hur man kan göra. Jag använder Reprints fina julpappapper och detta uppslag är ju lite av mina färger:)Tips och trix:
Här har jag förstärkt kakservetten med kartong för att dom ska fungera som korthållare. Fiffigt och lätt:) stämplade en lite. Inkidoswirl på kakservetten med vattenfast dyna, och för att få struktur använde jag gesso tillsammans med en annan stämpel, man ser det på en bild lite längre ner!Så här blev denna sida när den var klar, med en liten rosa Martha Stewart-stanskant allra nederst för att bilden sedan inte ska falla ut. Jag har nämligen för avsikt att skriva journaling bak på bilden som ska sitta här, därför kan jag inte klistra fast den:)
Här ser ni hur mina stackars stämplar ser ut efter att jag kör gesso och acrylfärg tillsammans med dom:)! Men det blir fint och effektfullt det blir!Det kommer se ut på detta vis när den riktiga bilden finns på plats!

Här ser ni hur jag använder mina stackars stämplar, fylla i gesso och actylfärg, men oh så fint och effektfullt det blir:)
Nästa sida är prydd med gullig rosa rosett, en mixedmedia-gran och en ficka för den att bo i!Så här ser det ut i färdigt tillstånd. Det kommer även bli plats för en bild bakom granen!
Nu önskar jag er en mysig lucia

Kramar Lina