Bloggintresserade

torsdag 29 september 2011

Bo Bunny, En höstig, tokig framsida!!

Hej på er!! Nu kommer det en höstig framsida på ett album åt våra fian pojkar så att dom aldrig någonsin glömmer hur deras underbara farmor var. Ville att framsidan skulle vara precis lika glad och tokig som hon var som person och att det ska spegla hemme både på ut och insida. Hon älskade höstensfärger och att mysa med sina alla 9 barnbarn!! I albumet kommer det bli massor med text-sidor med sagor som hon berättade och saker hon gjorde för oss , med oss och till oss. Jag hade turen att få ha henne i mitt liv och kan jag bara vara bråkdelen av den människa hon var så har jag kommit långt. Hon kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan och betyder oerhört mycket för oss alla. Inga papper passade bättre att använda än Bo Bunnys finfina Forever Fall. Allt jag använt hittar man så klart hos bästaste Scrap&Hobby!! Kram på er och var rädd om varnandra!! Tack för alla söta kommentarer vill jag också säga eftersom jag är en så dålig bloggvän just nu!! Hinner nästan aldrig bloggmysa......längtar till bättre tider!!! Lina

tisdag 27 september 2011

Nyheter från snälla Panduro......

Hej alla glada pysslare!
Jag var en av de turliga att få förfrågan från Panduro om jag ville prova något av deras nyheter......och JAPPP det var lätt att svara!!
Trampade i väg till posten och hämtade ett paket med ljuvliga ting!! Här är första sakerna jag skapade. En stor" julkorts familj" till våra rara vänner i Nol där vi bodde förut...hoppas inte mamma Marie tittar här just nu för då vet hon vad som kommer i lådan om ett par månader!!!
Alla i familjen får vars en tag till bokmärke istoppat i ett kaffefilter som är dekorera med vackra Tilda papper! Snällaste AnnaPanduro skickade detta till mig !! Tusen tusen tack för att jag blev tillfrågad!!!(Anna vet hur glad jag är!!)
Hello fellow crafters!!
Sun is shining today and I feeel like scrapping all day long. I have been working nightshift so I have som time at home before the boys are due back here. I was supposed to sleep but the sun found its way into my eyes so I will get up and make the most of it!!
I was so fortunate to have a big Swedish scrap- manufacturer ask me if I would like to try some of their new material.... i said YES ofcorse!!!
This is what i created a christmas" family" of a card and matching tags!! Det kom så mycket fint och helt toppen att det fanns både rosa och turkos/blå papper om man nu ska göra tjejigt och killigt!!
Pappa Dag och lille Arvid ska få tags i den blå serien och mamma Marie och Agnes fick i den rosa.
Kaffe filter har ju dom flesta hemma eller kan få av snälla grannen....jag har gjort album i denna formen tidigare men kom på att det var lysande att stopa tags i fickan till Jul!
Lite kompisk att göra julsaker nu när det är sologt och varmt utnaför fönstret...men vet att jag blir nöjd att korten är klara att skickas när tiden kommer!!
I used a coffee filter as the base if my card and tucked the tags into it....hope the postman will deliver it in one peace!!
Allt fint material kommer från Panduro (inte kugghjulen) och fler alster bloggas framöver! Kika i på Panduro och frossa i alla härligheter och få inspiration till höstens pyssel.
Ha en toppen dag och tack för att du kikade in till mig!!
Kramar Lina
Pinkisch tags for the girls and blue/turqoise for the lads....thats the way to to go!!
Have a wounderful day and thank you for stoping by!
Hugs Lina

söndag 25 september 2011

Vimmelbilder från Nol-träffen 2011

Hej hopp på er!! Hoppas att ni mår bra och har fått ordning på scrapprylarna efter Nol-träffen ni som gästade oss!! Tack ska ni ha för alla glada till-rop jag fått efter den helgen! Ni ska veta att det värmer så himla mycket och det ger energi till att fixa och ordna inför nästa år!! Mitt scraprum är helt upp och nervänt men nu har jag två dagar med lite mindre att göra så på planneringen ligger Nol-inlägg här på bloggen och ordning i scrapprylarna.....hoppas på tur och att det blir som jag tänkt!! Nu kommer i alla fall lite roliga vimmelbilder från träffen där det skapades med sån fart att jag inte hann med!!! hihihihi. Jag fick färdigt tre alster på hela helgen???? Heheheh inte likt mig men tror att jag hade skapat så mycket inför träffen så att jag bara ville mysskapa och vara bland alla er goa scrappare och njuta!! Det var ju en värdinna som tassade i kring i nattsärken lite tidigt på söndagsmorgonen och stekte scrambled-egg i köket....det kallar jag att mysa!! Hihhi! Hello Guys!! I´m sharing a few pictures today from the crop I hosted 10-11 Sept. We had tons of fun and the creativity was over the seeling!! Some of the scrappers finished up til 15 projects!!!!! WOW!!! Later on I will post a slideshow with all of the lovellyness thet where created . We had many challenges , sketches, recpies and inspirational pictures with faboules prizes from our sponsors .

Här ser vi några av de tappra tjejerna (Bland annat förra årets Scrapdrottning Linda Horn!!) som kvällsscrappar !! Utmaningarna fortsatte till sena natten och det var några av oss som körde på tills ögona inte längra orkade hålla sig öppna!

This pic is from late evening sathurday when some of the scrappers had turned in for the night....the rest of us pressed on in brave and happy spirit untill very late!!! There challenges during the night aswell!!

Här är en inspirations bild till en av utmaningarna där deltagarna skulle skapa efter en bingorad med inspiration av dessa ting. Beklagar den dåliga bildkvaliten!

One of the challenges was to be inspired of these things along with a recepie and there where some amazing things done!

Kreativa skapare i full färd med att göra fina alster. Deltagarna fick rösta i alla utmaningarna och sedan lottades det vinnare också så att alla skulle ha en chans till att bära med sig något fint hem. Så var man med i utmaningen så hamnade automatiskt ens namn i "uttlottningbyttan" även om det skulle vara så att man inte fått någon röst. Men det är som med allt annat att smakerna skilljer sig mycket och alla verkade ha något som tilltalede den ena eller den andra och det är det fina med scrappandet tycker jag....man inspireras så otroligt mycket av andras skapande och tänkande, tekniker och annat!

Här är min mamma som alltid är den snabba fixaren i köket! Det går i rasande fart, simsalabim så har hon trollat bort disk och ordnat kaffe på maten!! Ibland känns det som att man inte hänger med i svängarna hihihih. Ovärderlig hjälp!

Eftersom vi inte längre bor i Nol så sov mamma och min käre lille John (som var med och lekte med sina gamla kompisar under helgen) hos våran snälla gamla granne Ing-Marie...mycket uppskattat!!

Mamma var så snabb i köket att hon helt glömde servera den vegetariska lassagnen som jag bestämt hade för mig att jag fått ett mail om, men ingen hungrig scrappare opponerade sig så jag hoppas att det var en av de som sent fick lämna återbud. Gulp!!

This is my beloved mum helping out in the kitchen during the scrapevent! She is the best and super fast and organized a very appriciated helper!!

Scrap&Hobby hade fullfart på komersen och inte undra på det med alla fina saker de hade med sig!! Tack snälla Maria och Sari säger vi!!

Vilken lyx att kunna ståltsera med butik på plats, ingen är gladare än jag!!

Bilderna kommer lite i oordning i detta inlägg och här håller Sari på att packa i hop efter helgensskapande! man kan se välkomst vimpeln sticka fram uppe i taket! Om jag fått bestämma helt och önska vart jag skulle hålla en scrapträff/mara så skulle det vara i en gamal lada helt i shabby chic-stil med vita bord och stolar, massor av vackra blommor och skira gardiner...låter som mig!!! Men man kan inte alltid få som man vill utan får nöja sig med att det är fullt genomförbart att hysa härliga underbara scrappare under ett och samma tack en HEL helg!!!! UNDERBART!!!

Tusen tusen tack alla ni som kom och gästade Nol-träffen 2011 och alla sponsorerna som ställde upp på oss!!

Ha en fortsatt trevlig dag och håll utkik efter mer om träffen!!

Kram Lina

Thank you for stoping by today guys

Happy crafting

Hugs Lina