Bloggintresserade

lördag 21 augusti 2010

Canvastvla till storasyster.....

Nu har storasyster Linn också en tavla med sitt namn på precis som lillasyster Emma. ( Vill ni se Emmas tavla titta under etiketter och klicka på canvastavlor!) Det skulle såklart vara i samma stuk men Linns skulle gå lite i blått var det sagt ...och så blev det!! Har använt Inkidos fina papper till dn större delen av tavlan och Tim Holts Shabby Chick paperstack till pusselbitarna. Vacker spets och Martha Stewart Doily Lace stans runt alla kanter i flera rader! Egen quillad blomma i Inkidos papper! Gjorde en blommstängel med lite pyntebär, tyll , fjärilar och blommor förståss. Tavlan får delta i en utmaning hos Vintageudfodringen! Sista närbilden jag bjuder på i dag!! Hoppas ni har en mysig dag i regnet. Här har vi pysslat barnen och jag medan Pappa A redigerat film på datorn!! John har sytt en nalle och stoppat den med vadd och Isac har pärlat för hela slanten. Mamma Lina jobbar på top hemliga projekt...mer kan jag inte avslöja just nu!!!! Stor Kram till er alla och tack för att ni besöker mig och lämnar så söta ord i era spår!!!! Blir så himla glad!!!!

torsdag 19 augusti 2010

Skjortkort till fest....

Kunde bara inte låta bli att göra en väst när jag fick det fina Graphic 45 pappret i mitt DT-paket, och till detta en ljus sommar kostym i cardstock med mycket struktur!
Undrar ni varför det sticker upp en liten fisk ur bröstfickan..... så kika in här och läs mer i mitt inlägg!! Runt alla detaljer har jag sytt raksöm på min fina nya symaskin som jag äntligen börjar lära känna! Vit skjorta är alltid snyggt även om det kanske inte är så orginellt!! Gott om plats för att skriva sin hälsning och alla namnen. Jag ritade en mall innan jag började med mitt kort eftersom det är första gången jag gör ett kort i den här stilen och är det någon som önskar den så hojta till bara !! Avslutar med den lille förrymda fisken och tackar så mycket för att du tittar in! Ha en härlig dag!!! Kramar Lina

Tim Holtz canvastavl med crackepaint.....

Denna lilla canvastavla gav jag till min underbara DT-mamma Maria för att jag verkligen upskattar allt hon gör för oss i gänget. Hon är rakt igenom en godhjärtad och snäll människa och det värdesätter jag väldigt!!
Så TACK Maria för att du är den du är!!
Gammalt bibelpapper distressat med Broken China ligger till grund för denna tavla. Har använt svart Memento stämpeldyna att färga in vingarna och sedan guld-craclat dom med Tarnished Brass( kan inte leva utan denna nu!!!) Bibelpappret är distressat med Broken China och till mina bokstäver har jag använt clearstampalfabet.
Här ser man hur fint den svarta färgen lyser igemon sprickorna! Hjärtat är distressat bed Black Soot efter att jag stämplat och embossat med Mustard Seed distressemboss pulver. Det blir verkligen härlig struktur av detta!!
Hoppas att jag kunnat inspirera er till att göra små canvastavlor att ge bort eller hänga på en fin plats i hemmet!
Tusen tack för att du tittade hit!!
Glöm inte att titta in på Scrap&Hobbys blogg...det är min bloggdag i dag......
Kram Lina

onsdag 18 augusti 2010

Jag ar en festis....och en lift!!

Jag har inte glömt prickarna över a:et...det ska ju vara så...precis som i reklamen!!
Det är så mycket som händer nu att jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen. Pojkarnas farmor är på sjukhus igen och kämpar på! Och det är inte lätt att fokusera på annat då. Pratade med henne i telefon så nu känns det lite bättre.
Tessan har en utmaning och candy på sin blogg och denna Lo har jag liftat från en av hennes fina Lo! Det är Isac som förra sommaren njuter av sin festis !
Lite närbilder på rullarna! Dom här hjärtanen var vita från början men nu är dom distress embossade med Mustard Seed och Fired Brick!! Kul att inte göra sina Lo precis som vanligt och ni som känner mig vet ju att jag gillar utmaningar!! Hoppas ni har en härlig kväll! Tidigt i morgon bloggar jag hos Scrap&hobby!! Stor kram Lina

söndag 15 augusti 2010

Tre kort av samma skiss...och "D" som i David

Av en och samma skiss kan det ju bli vitt skilda saker även om den som gör dom är en och samma! Tack Emma för en rolig utmaning!
Fem tack kort med samma lilla fågel har jag gjort och två av dom finns med här... men ser det lite dåligt men ena korter är dekorerat med fjädrar, det tredje kortet på bilden är ett grattiskort till Johns kompis David som fyllt 7 år!
Till de små korten har jag använt papper från Bo Bunny ( sååå fina!!)
Detta kortet är distressat med Brusched Corduroy och stämplat med Tim Holts collage stämplar. Stjärnorna är utklippta av ett mönster papper som jag tyvärr inte kommer i håg vart det kommer ifrån. Insidan av kortet är klätt i grön cardstock och Inkidos rutiga papper...tagen sticker man in bakom detta, fick tyvärr ingen riktigt bra bild där detta syns! The Greeting Farms söta lille luffar kille är färglagd med distresser.
  • Hud: Tattered Rose/ Fired Brick
  • Tröja: Crushed Olives
  • Mössan och säcken: Brusched Corduroy/Vintage Photo
  • Jeans: Tumbled Glass och Faded Jeans.

Så fort jag får chansen använder jag min nya fina "bubbelstans" från ek.

Lampan lös länge i mitt kök igår..jag har ju berättat att det förbereds en hel del inför kommande träffen...och i går luktade det gott...mer kan jag inte avslöja just nu!! Till veckan kommer jag lägga upp lite viktig införmation för alla deltagare...det är bara att titta på sidebaren och klicka så kommer ni till informationen!

Tack för att du tittade in!!

Kramar Lina