Bloggintresserade

lördag 13 augusti 2011

En färgklick till Pirat.....

Hej på er!
Hoppas ni njuter av helgen! Vi fixar med huset för fulla muggar och jag finslipar inför Nol-träffen! Det ska bli så himla roligt att åka ner till Götet igen och öppna portarna...får en ganska rolig bild framför mig när jag tänker på detta....när jag öppnade dörrarna förra året så minns jag hur jag svalde hårt när jag såg alla dessa goa, glada pysslare som verkligen hade med sig om inte allt sitt pyssel så nästan!! Man önskade ju att alla och en var kunde få mer än dubbelt så mycket plats för sitt skapande!!! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Godsakerna i frysen inför träffen börjar på att växa men än är det pyssel och fix som ska till för att det ska bli lika mysigt som förra året!
Hello Peps!
Magnolia from me today! I had to join in on a for me new challenge blog and when Jacob had his nap today and the other two played nicely I made this card. I decided to go colorful and flowery all though it´s a handsome pirateboy on the cover!
Jag färglägger som vanligt med mina kära distresser, men bara måste inhandla massor med mist i olika färger känner jag. Tagen har jag mistat med Tattered Angel riptide....tror jag den heter?!
Jag har gjort kortet efter en fin skiss från 100% Norr och hoppas på tur!
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig dag ..eller kväll och tack för du kikade in!
Många kramar Lina
As allways i color my images with distress inkpads and the tag behind my Magnolia piratboy is misted with Tattered Angel Riptide. I misted over a mesch-net and then i sewed a seam around with a dark brown thread.
Tomorrow I´ll show you my brand new cloggs!!! They are really cute...and you really need to have a pair once you are a proud house owner giggles!!
Thank you for visiting
Hugs Lina

torsdag 11 augusti 2011

Prima och Tim Holtz.....

Hej på er!
Jag har inte varit hemma så mycket på sistone, det har varit äventyr till Malmö för att hjälpa till att ta doping prover på häst(Ribbersborg fälttävlan) , där svenskarna skötte sig utomordentligt!! En av dom knep segern!! Det bådar gott inför OS nästa år i London!! När jag var där nere passade jag på att gå ut och äta med min bästa kompis sedan jag var liten. Vi bor så långt i från varandra nu att det gäller att ta varje tillfälle som bjuds! Sent blev det men det var det värt!!
Lo jag visar idag är ett DT-alster för Scrap&Hobby och alla fina saker jag använt kan man hitta i webshopen tillsammans med massor av nytt som trillar in!
Hey Guys!
Ihope summer has been great for you! We had a very nice summer but as allways I feel it´s too short! I´m back at work again but the rest of my family is still on leave!
I´m sharing at Lo today with me and our first born in the hospital, he is only a few hours old and it´s the happiest day of our lives.
Nu är det dax för dom sedvanliga detaljbilderna, vacker Inkido spets och stämplar blandat med blommor och fjärilar. Just denna färgkombination gillar jag jätte mycket och det är lite av Johns färger när han var liten. jag har mistat med Tattered Angels glimmermist turkos och maskerna kommer från Prima och Tim Holtz.
I have become very fond of stamping...or more so then before and I tend to use my stamps more and more...maby need to get some new once !
As allways i love to decorate with flowers and butter flies.
Ramen runt bilden på John och mig gjorde jag med hjälp av utvalda delar ur olika stämplar från Tim Holtz och Inkadinkado. Det är ofta jag bara använder små delar av större stämplar, ett sätt att använda dina stämplar mer. Även om inte hela stämpeln passar för just det projekt du gör så kan en liten del av den sätta pricken över i:et!! Jag förbereder för fullt inför Nol-träffen och det ska bli så roligt att få öppna dörrarna den 10:de September!!! Vägbeskrivning mm kommer snart att dyka upp.
Må så gott!
Kramar Lina
I created a phrame around the picture with bits and parts of different stamps using Archival ink. I feel using parts of stamps is very useful and fun!
Hope you had a nice visit with me today and i hope to see you soon!
Happy crafting
Hogs Lina