Bloggintresserade

lördag 13 augusti 2011

En färgklick till Pirat.....

Hej på er!
Hoppas ni njuter av helgen! Vi fixar med huset för fulla muggar och jag finslipar inför Nol-träffen! Det ska bli så himla roligt att åka ner till Götet igen och öppna portarna...får en ganska rolig bild framför mig när jag tänker på detta....när jag öppnade dörrarna förra året så minns jag hur jag svalde hårt när jag såg alla dessa goa, glada pysslare som verkligen hade med sig om inte allt sitt pyssel så nästan!! Man önskade ju att alla och en var kunde få mer än dubbelt så mycket plats för sitt skapande!!! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Godsakerna i frysen inför träffen börjar på att växa men än är det pyssel och fix som ska till för att det ska bli lika mysigt som förra året!
Hello Peps!
Magnolia from me today! I had to join in on a for me new challenge blog and when Jacob had his nap today and the other two played nicely I made this card. I decided to go colorful and flowery all though it´s a handsome pirateboy on the cover!
Jag färglägger som vanligt med mina kära distresser, men bara måste inhandla massor med mist i olika färger känner jag. Tagen har jag mistat med Tattered Angel riptide....tror jag den heter?!
Jag har gjort kortet efter en fin skiss från 100% Norr och hoppas på tur!
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig dag ..eller kväll och tack för du kikade in!
Många kramar Lina
As allways i color my images with distress inkpads and the tag behind my Magnolia piratboy is misted with Tattered Angel Riptide. I misted over a mesch-net and then i sewed a seam around with a dark brown thread.
Tomorrow I´ll show you my brand new cloggs!!! They are really cute...and you really need to have a pair once you are a proud house owner giggles!!
Thank you for visiting
Hugs Lina

5 kommentarer:

 1. Ja du det blev verkligen en färgklick! Priatskeppet fick du till fint med träeffekten. Fint också med prickarna som går igen i pappaer och tag. Jag vill också köpa mist! Får snart göra en önskelista... Titta in hos mig, jag äntlgen fått tummen ur och gjort min egen header! Men jag vet inte hur jag får bort rubrikrutan, den envisas med att vilja vara först...hjälp? Kram

  SvaraRadera
 2. Problemet löst, men tack för att du hade hjälpt mig!

  SvaraRadera
 3. Superfint kort och jag gillar verkligen det färgglada pirattemat :)

  SvaraRadera
 4. Wow, vilket härligt lekfullt kort! Jag älskar alla färgerna du har använt!
  Tack för att du deltar på utmaningen till 100% norr!
  /Ulrika

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina