Bloggintresserade

torsdag 11 augusti 2011

Prima och Tim Holtz.....

Hej på er!
Jag har inte varit hemma så mycket på sistone, det har varit äventyr till Malmö för att hjälpa till att ta doping prover på häst(Ribbersborg fälttävlan) , där svenskarna skötte sig utomordentligt!! En av dom knep segern!! Det bådar gott inför OS nästa år i London!! När jag var där nere passade jag på att gå ut och äta med min bästa kompis sedan jag var liten. Vi bor så långt i från varandra nu att det gäller att ta varje tillfälle som bjuds! Sent blev det men det var det värt!!
Lo jag visar idag är ett DT-alster för Scrap&Hobby och alla fina saker jag använt kan man hitta i webshopen tillsammans med massor av nytt som trillar in!
Hey Guys!
Ihope summer has been great for you! We had a very nice summer but as allways I feel it´s too short! I´m back at work again but the rest of my family is still on leave!
I´m sharing at Lo today with me and our first born in the hospital, he is only a few hours old and it´s the happiest day of our lives.
Nu är det dax för dom sedvanliga detaljbilderna, vacker Inkido spets och stämplar blandat med blommor och fjärilar. Just denna färgkombination gillar jag jätte mycket och det är lite av Johns färger när han var liten. jag har mistat med Tattered Angels glimmermist turkos och maskerna kommer från Prima och Tim Holtz.
I have become very fond of stamping...or more so then before and I tend to use my stamps more and more...maby need to get some new once !
As allways i love to decorate with flowers and butter flies.
Ramen runt bilden på John och mig gjorde jag med hjälp av utvalda delar ur olika stämplar från Tim Holtz och Inkadinkado. Det är ofta jag bara använder små delar av större stämplar, ett sätt att använda dina stämplar mer. Även om inte hela stämpeln passar för just det projekt du gör så kan en liten del av den sätta pricken över i:et!! Jag förbereder för fullt inför Nol-träffen och det ska bli så roligt att få öppna dörrarna den 10:de September!!! Vägbeskrivning mm kommer snart att dyka upp.
Må så gott!
Kramar Lina
I created a phrame around the picture with bits and parts of different stamps using Archival ink. I feel using parts of stamps is very useful and fun!
Hope you had a nice visit with me today and i hope to see you soon!
Happy crafting
Hogs Lina

5 kommentarer:

  1. Du är så duktig! Jag är hänförd, imponerad, bedårad och alla andra superlativ jag inte kommer på just nu.... Misten, masken, slplattret, stämplarna och dekorationerna det är bra så fint. Det är kortet med och det förtjänade verligen den inramningen!

    SvaraRadera
  2. Allt du gör är bara så perfekt.
    Underbar LO, och inte minst bilden.

    Kram Marina

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina