Bloggintresserade

fredag 21 maj 2010

Till en liten herre......

En burk med bara härliga IKIDO papper och blandade blommor! Burken går i pojkiga toner och drar väl åt vintage hållet. Snodde natur snöre runt och satte en nyckel i rosetten, , rev ut en ängel och ett hål i det prickiga pappret, distressade kanterna med Brushed Corduroy för att få en gamal look.
En enkel tag som följer med kitet till den lille herren vid namn Carl! Distressat ett akvarell papper med Brushed Corduroy( använde detta till att stämpla baby foten också) och Broken China, lite text stämpel och splatter i guld emboss...det var dagens skörd!!
Kram på er Lina

Dumma Spindel.....

Ursäkta att Scrapträff inlägget ovan ser helt konstigt ut, det finns ny glädjande information butik på plats hela helgen och flera sponsorer!!!!! Men så fort jag är i inlägget och skriver drar det ut sig som ett dragspel...inte roligt. Måste fixa det så fort jag bara kan!! Nu vidare till min Lo
Detta hände förra sommaren....John kom ner på morgonen och var varm och röd på ena kinden...inget annat konstigt, men så efter en stund blev det bara större och varmare och rödare!! Blev förståss väldigt oroliga och kunde se en liten vit prick mitt på...första tanken var då att gå upp och titta i hans säng...mycket riktigt, där låg en ful död liten spindel...den som hade satt tänderna i min fina lille pojk!!! Måste erkänna att jag kände mig ilsken på den!
Tog den i ett glas för att eventuellt ta med den till sjukhuset om vi behövde åka! Som tur var gick svullnaden ner ganska snabbt efter baddning med alsol och lite pyssel, så det blev ingen tripp till sjukhuset. John var så tapper och inte nämvärt påverkad även om han på bilderna ser både deformerad och väldigt hängig ut! Ett lyckligt slut alltså och en ny sida i albumet gjors av skissen hos Veckansskiss.
Kramar från mig
Lina

onsdag 19 maj 2010

Nyckeln till mitt hjärta.....

Vilken underbar dag det varit i dag...efter dagis lämning av de stora barnen for Jacob och jag till Kungälv och besökte Fam Carlsson! Trevligt sällskap , god mat och kladdkaka, vad mer kan man begära?? Sen har vi varit ute och hoppat studsmatta och lekt till sena kvällen och ändå har jag scrappat denna Lo i warpspeed..hihihiih Har nog aldrig varit så snabb och ta beslut om vad jag ska sätta var och vilka blommor jag vill ha osv...kan bero på att det är ett favorit foto på pojkarna och att det är därför som det var lätt scrapat!!
Har gjort denna efter en utmaning som Emma på Scraplagret har.
Valde att inte ha någon journaling utan ha en väldigt lång titel i stället.
"Alla tre godingar har ni nyckeln till mitt hjärta" lyder den och i rosetten av natur snöre sitter en liten nyckel. Massor av glimmer mist och glitter, små änglar spets och ett gamalt bibel blad som petra donerat till mig i godis väskan!!
Må väl
kramar Lina

Mums!

Blev så sugen på jordgubbar när jag fick denna söta choklad doppade "gubbe" av Petra så jag gjorde tre på raken och stte i hop dom på min distressade tag. Satte Glossy accents på chokladen för att den skulle se sådär extra god ut att äta...hmmm som att man behöver framhäva choklad, nää, det gör man ju inte .. men i alla fall!! Fniss!!!
Carina gråter nog när hon ser sin fint tecknade ponny i dessa färger...men jag bara VILLE göra denna tagen och hade skrivit ut Ponnyn hos snälla Camilla (vår skrivare är fortfarande trasig)P...dock inte med laser så därför blöder det blåa bläcket och mixar sig tokigt med TH´s fina distresser, men med färgsammansättningen på tagen så funkade det någorlunda. Pass på det kommer fler ponnysar med riktiga färger framöver!! Tack i gen rara Carina för att du hjälpte mig att rita denna underbara ponny mfl!! I morgon öppnar Vilda stamps...glöm inte det för allt i världen!
Ha en härlig dag i solen
Kramar Lina

tisdag 18 maj 2010

Underbara bilder från Ian Schemper.....

Lille underbara Jacob fotograferad av Ian Schemper!!!
Ian har fotograferat alla våra pojkar i ungefär 5 månaders ålder och det har varit en fröjd varje gång! Ian kommer hem till sina kunder vilket jag kan säga är toppen, man slipper hasta i väg med den lille och passa tider istället plingar det på dörren och in stiger en otroligt lugn och harmonisk fotograf som styr sitt jobb efter mamma och barn...sover den lille fotograferar han händer och fötter och om lillen behöver "tanka" så gör han bara en paus och kanske riggar om utrustningen han har med sig för att få en annan känsla i bilderna!
Jag vill varmt rekommendera Ian och gå gärna och titta på vad han mer har att visa!!
Prizeless säger jag bara...Jacob älskar sin tummetott och det är speciellt för honom, ingen av de andra har sugit på tummen!! Vill säga också att jag fotat av förstoringarna med min kamera så bildkvaliten är betydligt bättre i verkligheten!!
Nu är det dax att trampa iväg och hämta gangstrarna!!
Kram på er
Lina

söndag 16 maj 2010

Början till min BOM......

Så har jag äntligen kommit i gång med min BOM...hade inte tänkt att göra en så´n för jag tycker att det är svårt att skriva om sig själv bara men nu har den ett väldigt bra syfte...den är till barnen!!!! Det har varit en tanke länge att göra en bok till barnen, att sätta på pränt vem jag är och vad jag har för tankar och funderingar om hur jag vill att dom ska bli och vara mot sig själv och andra..hur jag tänker med fostran osv...pappa A har ju också med detta att göra i allra högsta grad så han kanske ska få några sidor i denna bok han med!!! Denna bok är också ett sätt att uttrycka kännslor och berätta om roliga saker vi som familj gör i hop så att vi kan läsa detta om 100 år!!! Fniss! Tackar Ulrica som puffade för en utmaning att scrapa om sig själv, annars hade jag kanske inte kommit i gång!
Hur gjorde jag då......
Började med vit cs som jag distressade och ruggade kanterna på...stämplade massa olika stämplar från Inkido på hela ytan. Eftersom jag inte har någon splatter stämpel ,duttade jag med clear emboss penna och hällde sedan på pulver som vanligt...kanske inte riktigt lika snyggt som med stämpel men nöden har ingen lag!!! Sen har jag rivit distressat och krullat hörn på papprena jag använt, klippte ut en vacker fjäril och text och har monterat halvpärlor lite överallt. Det blev rosa och turkosa färger till denna Lo...lite som jag är för tillfället, eller kanske alltid.... distressade en hiddentag med samma härliga ton som sticker fram ovanför mitt huvud!
Leva är fastlimmat med limpistol och är igentligen till för att ha till armband eller halsband, fina klämman som blommorna sitter fast me fick jag av Petra!
Distressade akvarell papper med Worn Lipstic och kanterna med Broken China ,skrev "Närhet"
Den utklippta texten " Beautiful World" ur ett paper stack och mini Adornit

Mycket vintage!

 • Papper: Websters Page Making memories Prima och ett tunnt rospapper
 • Distresser Brusched Corduroy Peeled Paint Worn Lipstic Aged Mahogany Broken China
 • Ståltråd
 • Swirl
 • Spets Inkido
 • Charm
 • Halvpärlor Kaiser
 • Stämplar från Inkido
 • Vintagebill utskriven från datorn på akvarell papper
 • Minirosor Prima blommor
 • Vintage biljett (Miss C)

Många kramar Lina

Monster Kram!!

Hittade ett så tokigt Monster på en av barnens tröjor och bara kände att jag ville rita
av det och göra en Monster kram av detta!!!
Det blev glada distress färger, mönsterpapper och stämplade ringar bakom mitt monster !
Känn er kramade allihopa !!!
Lina

Till en grabb....

Ännu en lånad stämpel...väldigt bra att man kan göra så tycker jag...även om det är väldigt roligt och bra att ha i sin egen samling, kan bara känna att det är bra att kunna provmåla innan köp!! Tacksam för det Petra!! Hihiii.
Igår var Camilla P (Snabbscraparen) här och pysslade med mig...alltid lika trevligt och vet ni...hon är alldeles galen!!!! Hon hade med sig en hel paper stack och den var till mig...svårt att riktigt kunna säga tack för denna underbara gåva!! Cammilla...jag är dig evigt tacksam, du är så snäll så jag inte riktigt vet vad jag ska göra med dig!!! TUSEN TACK!!! Snart ska jag sätta tänderna i nya papprena!!

Tycker mycket om denna blyga kille från Greeting Farm.

 • Hår och skor Brusched Corduroy/Old Paper
 • Ansikte Tattered Rose Worn Lipstic
 • Skjorta Peeled Paint
 • Byxor Dusty Concord

Må väl där ute!

Kram Lina