Bloggintresserade

torsdag 14 juli 2011

Sommar hej med Magnolia....

Hej i semestertider!
Vi njuter av ledighet från jobb, dagis och skola...idag bär det av till badet igen med korgen full i fika! Jag är den första att erkänna att semester är en fin uppfinning...det har till och med rasslat i pyssel rummet...färdiga alster att ladda upp på de ställen jag har turen att inspirera hos. Det har ju varit väldigt skralt inspirerat från mig på sistone helt enkelt för att jobbet och vardagen svämmat över, men nu hoppas jag vara på bettet igen och kunna inspirera mera! Här på bloggen har det ju också varit betydligt mindre visade alster av samma anledning så håll tummarna att renovering och annat flyter på som det ska för då finns det också tid för lite pyssel!
Just som jag skriver är det på väg en lastbil på väg med beställda tapeter och färg mm från bästa Sävedalensfärg i Partille....klart att man beställer från Maria och Roger och deras ultra kompetenta personal. Inte så många ställen man över telefon bara kan berätta vad man är ute efter och dom bara fixar fram det!! TACK Ansi som tog mitt samtal!! Väntar med spänning på leveransen!!! Tjihoooo! Den såååå fina tapeten som ska sitta i scraprummet var restad i två veckor men det gör inget..för då hinner vi måla och sätta upp gipsskivor först och sedan är det bara att sätta pricken över i:et när tapeten kommer.....det blev fåglar och väldigt Shabby Chic mmmm Längtar!!! Har en klocka i tanken som finns hos Scrap&Hobby...skulle passa utmärkt på en av väggarna kolla va fin den är!!!
Hello Guys!
It´s so nice and warm over here and I thought I´d show a summery card to a blog friend. I used a sweety from Magnolia in matching colors with the paper. As allways I colored with distress Ink. My crafting room is in such a mess you whont belive it ...but I see light in the end of the tunnle!!! A lorry is on its way here with wallpaper and paint for our new house and we so look forward to get cracking on the renovation.
En närbild på en glittrig Tilda full med stickles, små utklippta blommor ur ett av Magnolia papprena, jag har duttat små pearlmaker pärlor runt hela kortet och lilla "grodan" har stansat ut en spellbinder ram för Tilda att skutta i...Isac älskar att hjälpa till att stansa så jag säger tackar till honom som fixat detta till mig( han e 4 år!) En sann liten pysslare!
I decided to make my Tilda sparckle with lots of stickles in different colors. Peeled paint Worn Lipstick and Christmast red and Cinnamon.
Här syns insidan av kortet med spellisramen att skriva i...den går i samma stil som utsidan och är infärgad med distress dynor, Broken China och Peeled paint.
The insida of the card with a little wrightingspace for a pesonal greeting in the same style as the outside.
Så till sist en liten närbild på glada Tilda...hoppas att mottagaren av detta blir glad och att ni andra kära bsökare får en mysig torsdag.
Tusen tack för besöket
Kramar Lina
Well thank you Guys for stoping by today and I appoligise for not wrighting in english in yesterdays post!!
Have a great thuresday and happy crafting!
Hugs Lina
Challenges:
Simon says stamp challenge

onsdag 13 juli 2011

Abbas goes pretty with Inkido!!!

Nu är det äntligen semester och det betyder också sommar uppehåll från förskola och dagis. Jag, precis som många andra tacksamma föräldrar som vill visa sin uppskattning brukar alltid ge fröknarna en liten present sista dagen och även i år blir det en altrad burk med något gott i från våran trädgård! Receptet på vad som finns i burken sätter jag under bottnen i en dold flik som sitter fast med en glue-dot för att lätt kunna avlägsnas.
Jag har sparat en sillburk och dekorerat den sommrigt med papper från Inkido "Forever Summer" som gulligaste snällaste Lise-Lotte skickade till mig för ett tag sedan. Små söta rosor i lila och spets som jag färgat med distressdyna Dusty Concord.
Jag gillar ju att altra och högen med alter projekt är massiv nu....mannen muttrar lite i bland och undrar varför jag ska spara på gamla burkar och annat hihihi.
För att få just den här burken extra feminin och romantisk har jag använt mycket halvpärlor , spets (diamantspets) och pearlmaker i tyllen. Eftersom det är fjäriltema som gäller så är det både utklippta och utstansade sådanna lite här och var...och så stickles på för att få dom att gnistra! En sagolikt vacker Martha Stewart stans använde jag till att få form på pappret som sitter runt min burk, just denna stans är väldigt användbar till mycket...t.ex när man som jag är galen att göra album! Här kan du se vad jag menar.
Här ser ni en närbild på locket, med sammetsspets från Inkido och en infärgad gardenia som blivit lila istället för rosa! Stansade ut en cirkel med spellbinders till ovansidan av locket.
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig onsdag och hoppas ni får njuta av fint väder!
hallleege:
Kramar Lina

måndag 11 juli 2011

NOL-TRÄFFEN 10-11 SEPTEMBER SCRAPPTRÄFF/MARA!!

KLARA SPONSORER
Alla träffdeltagarna har 15% rabatt hos Scrap&Hobby under hela helgen och vill man förbeställa saker inför träffen gäller detsamma.! Så fort man betalt in kan man få en kod av mig och beställa genom webshoppen , så står kassen med härligheter klar när ni kommer innanför dörren på träffen i September!!
Så var det äntligen dax att presentera informationen om Nol-träffen 2011!
Den går av stapeln 10-11 September med välsorterade SCRAP&HOBBY på plats under hela helgen. Det går bra att förbeställa varar ur deras webshop fram till träffen efter att man betalt in och fått bekräftelse från mig om att platsen på träffen är prermanent!. Goodiebag till alla härliga deltagare så klart!
Portarna slås upp kl 10.00 på Lör 10/9 och träffen rundas av på söndagen 11/9 Kl 16.00!
All mat och bakverk under träffen är hemlagat precis som förra året och jag hoppas och önskar att vi kommer få minst lika roligt och trevligt som då! Är du vegetarian eller allergisk mot något var noga med att skriva detta i din anmälan.
Helgen kommer innefatta massor av roliga utmaningar och tävlingar med priser från våra underbara sponsorer! Kommer lägga upp deras banners i detta inlägg så småningom så håll utkik efter detta och uppdateringar som sker,(uppdateringar läggs med röd text och datum!)
På söndagen koras Nols ScrapQueen 2011 och får med sig Nol-kronan och ett fint pris från en av våra sponsorer! Det är ni deltagare samt Scrap&Hobby som röstar fram drottningen!
Helgens preliminära utseende:
Lör 10/9 10.00 Välkomst fika, incheckning och goodiebag/informationsblad om dagen delas ut till alla deltagare.
Utmaningar mm
ca 14.00 Lunch/kaffe och något gott på maten
Utmaningar mm
Ca 18.00 Vi säger tusen tack till de deltagare som kommer vara med oss endast denna dag och hälsar dom hjärtligt välkomna till nästa år!
ca 19.00 Middag/kaffe och något gott efter maten
Utmaningar mm
ca 23.00 Lite lätt natt mat för dom tappra som kommer scrappa hela natten lång!!
Vi utmanar med tävlingar och priser såklart!
Önskas övernattning i lokalen meddela detta vid anmälan! Det är i all enkelhet precis som förra året, man tar med madrass av något slag, kudde och täcke! Dusch finns för den som önskar!
Vill man bo lite bekvämare finns Fars Hatt hotell eller Kungälvsvandrarhem. Boka i god tid om du planerar något av dessa allterntiv! Att övernatta i lokalen kostar inget extra. Det är enkelt som på kollo, mysigt! Tag med egen sovsäck kudde och madrass. Dusch finns!
Sön 11/9
ca 8.00-9.00 Frukost och deltagare som kommer nya inför söndagen anländer ca 9.00
Informationsblad om dagens utmaningar delas ut samt goodiebags till de nya deltagarna.
ca 13.00 Lunch/kaffe och något gott på maten
Frukt korgar och snacks kommer finnas hela dagarna för att hålla scrappandet på topp!!
16.00 Träffen avrundas och vi korar Nols ScrapQueen! Mer information om detta kommer!
Det är ett begränsat antal platser tyvärr så det är först till kvarn som gäller!
Anmälan göres på linaulrika@hotmail.com.
Skriv Nol träffen 2011 som ämne så hittar jag det lätt bland alla andra mail!
Inbetalning görs på SEB 5368 02 81773 Märk inbetalningen med ditt namn och Nol, anmälan är bindande.
Hela helgen 450 kr
Endast Lör 300 kr
Endast Sön 250 kr
Jag hälsar er alla hjärtligt välkomna och hoppas vi får en toppen helg tillsammans i September när det ryker av pyssel-lust!!
Kramar Lina
Eftersom min hotmail inte sköter sig som den ska och bekräftelser på att deltagare fått plats och betalt in inte kommer fram så lägger jag in en lista på er träffdeltagare här så att ingen missas. Om ni anmält intresse och inte fått bekräftelse på plast, eller inte finner ert namn på listan så lägg en kommentar i detta inlägg eller maila mig på linaulrika@hotmail.com så försöker vi igen!! Eller sms på 070-7401046.
Deltagare som har en liten stjärna bakom sig har betalt in och har pemanent plats. Jag ber er andra att att betala in så snart som möjligt så att ni är säkra på att få er plats.
Senast inbetalning 15/8, detta är för att jag ska kunna se till att alla som vill ska kunna få ett bord för allt sitt pyssel!!
Hela helgen
1. Louise Gustavsson (Sova över)*
2. Marianne Blix*
3. Ann Gustavsson (sova över) *
4. Marie Lindkvist*
5. Therese Bäck (sova över)*
6. Malin Dahlgern (sova över) *
7. Jennie Björkander Drevik (sova över)*
8. Malin Sheier (sova över)*
9. Camilla Pettersson *
10. Linda Persson *
11. Lena Knutsson*
12. Catrin Andesson*
13. Michaela Lejonberg (sova över)
14. Linda Jönsson *
15. Vivecka Wall *
19. Emma Elmebro ( sova över)*
20. Camilla Johansson*
21. Linda Horn *
22. Patricia Hagholm*
23. Malin Larsson (sova över)*
24. Peggy Olausson *
25. Petra Sandberg *
26. Petra Linusson (sova över) *
27. Ulrica Haggren *
28. Marie Gustavsson (sova över) *
29. Therese Larsson*
30.Mia Andersson*
31. Sari Hänninen*
32. Lotta Nilsson (sova över)*
33. Petra Lundberg *
Endast Lör:
16. Rosanna Ottosson*
17. Eva-Lena Dyrhede Andersson *
18. Marita Dyrhede *
34. Katarina Sandell*
35. Therese Sandell*