Bloggintresserade

fredag 6 november 2009

Mini kort att sätta i blommbukett

Här har jag gjort ett mini kort på beställning efter kort i fokus skiss denna veckan.Det blev ett litet kort 7x7cm som ska sitta i en blommbukett!

Kul info om SCRAPTRÄFFEN!

Kära deltagare!! Har goda nyheter att berätta! Vi har fått med oss INKIDO att sponsra med fina priser till utmaningarna under dagen tillsammans med SCRAP N`JOY som också kommer ha rabatterade priser på sitt papperssortiment . Tack snälla Liselottepå Inkido och Ylva på Scrap n´joy!!! Kommer blogga alla fina alster i nästa vecka.

Vinsten är här!

Idag kom brevbäraren med massa kul saker! Tack Lina Kinell för de vackra vinmarkörerna,jag är jätte glad!!! Nästa roliga grej var en DVD med dagisbarnen jag hade när jag var hos BÄSTA dagmamman Ellen(Mausi)Cederholm.Med ögonen fulla i rörda tårar försökte jag titta på alla dessa goa barn vars namn och personlighet jag aldrig kommer glömma, och har man träffat Ellen och Rolf Cederholm minns man dem för livet,finns inte många som är så underbara som dom!! Vårdar denna DVD ömt!!

torsdag 5 november 2009

Mer jul pyssel

Julen närmar ju sig ....med stormsteg och jag har bara börjat med julkorten, känns som det e dax att prioritera dessa.....snart, har så mycket ideer som vill ut so det e bara att pyssla på! Här har en toarulle fått va med ett tag till och blivit "jul pimpad" en strut med 29th street papper ska någon få..kanska ska skippa julstrumporna till barnen i år och ge som varsin strut med nå´t mysigt i istället! Mer pyssel kommer det lovar jag, bara det att nu måste jag snart börja packa pyssel sakerna inför träffen! Svårt att packa när det killar i fingrarna av kreativitet!!!

tisdag 3 november 2009

Jag Vann!!!!!

Ohhh jag e såååå glad!!! jag såg just att jag vunnit fina fina vinglasmarkörena som Lina Kinell så snällt hade som tävlings pris på sin blog! tänk vilken BRA avslutning på denna dagen!!Tjohoo och gonatt!! Kramar från en lycklig jag!! ps. E du sugen på att titta på alla Linas fina grejjor eller köpa dessa fina markörer kika in på hennes blogg linakinell.blogspot.com hon säljer sina vackra ting på signerat.se!

Jul pyssel!!

En GULLIG liten vattankanna men julpapper från INKIDO! Den är inte helt färdig...för att inte avslöja för mycket men en sydd liten blomma fick va med på bilden! Hittade denna bedårande kanna hos magiska Tesan!Mer julpyssel väntar!

Nu närmar det sig!

Sista förberedelserna inför träffen håller på! Plannerar vilka lo´s jag ska göra och vilka bilder som ska scrappas. Full fart är det på julpysslet också...bloggar lite innomkort! Jag gillar verkligen att jul pyssla även om man just nu önskar att det var fler timmar på dygnet.Inte bara roliga saker händer ju som bekant...fick i dag besked att vår mitten kille 2 1/2år ska byta dagis i januari(de e snart!!!!!!!!!!)Finns inte plats där han är nu....samma dagis som storebror för övrigt men han är på storbarns avd dörr i dörr! Ja nu snurrar det i huvudet....var ganska inställd på att skola övermitten grabben till brorsan på en toppen avd innom det snaraste,men inte, nä det blir till att ta bilen och åka till ett nytt dagis på nystartad avd en bit bort och lämna på två ställen.Vårt dagis ligger två min här i från..gång väg!Ibland görs det inte enkelt för oss föräldrar och BARN! Tänk hur det blir när minstingen också ska på dagis och jag börjar jobba........vill inte tänka på det!GE MIG STYRKA!!!!

måndag 2 november 2009

Ett av Lillebrors bröllops uppslag

Nu kommer hela färdiga uppslaget med Lillebror och hans Cia. Hoppas stt dom tycker att det blev bra.....kan inte bli dåligt med så fina bilder! Jag har valt att ha precis samma tema på båda sidorna och knyta dom samman med ramen som fortsätter på båda. Malin inspirerar...tack tack!(passar till veckoskissen!!)Färgen på vackra cardstock pappret stämmer mycket bättre på föregående inlägg! Hrm....