Bloggintresserade

fredag 26 april 2013

Inzpira publicerad:)
Det är soligt och varmt just nu och det känns äntligen som att våren kommer stanna. Hoppas ni mår bra och hinner njuta lite av fina vädret. Jag är inte flitig i mitt pusselrum direkt och sannerligen inte här på bloggen men hoppas på lite bättre tid när det blir semestrar sen.
Saknar att vara kreativ så jag kan gå upp i atomer :)
Det var väldigt roligt att få vara med i Inzpiras fina fina tidning med mitt album jag gjort från vår resa till New York.Bara Prima för hela slanten och ni som känner mig vet ju att jag är grymt förtjust i just det:).
Jag har använt hård kartong som bas och målat den med svart akryl längst ytterkanterna sedan dekorerat med blommor, chipboard och annat smått och gott.
Vi hade en fantastisk resa manen och jag, vi var modiga och bestämde oss för att göra denna lång weekend tillsammans med barnen i tryggt förvar hemma, svår ångest innan planet lyfte när inte barnen satt bredvid kan jag villigt erkänna.
Väl på plats hade magiska dagar på Manhattan. Kan inte nog beskriva hur kul vi hade.
Vi reste ganska mycket tillsammans när vi först träffades och allt kom tillbaka till oss, nu ska barnen med och få fina upplevelser att minnas.Lite hästfägring också så klart, vacker droska i central park.Albumet sett från ryggen :) jag har bundit i hop det med gamla metall band från reflexer, ni vet sånna med kulor! Fiffigt och slitstarkt!!
Om ni vill se lite finare och fler bilder på albumet så finns det i förra numret av Inzpira:)

Ha en bra dag
Tack för att du tittade in

Kramar Lina


4 kommentarer:

 1. Åh vad synd att man missade den tidningen, hade varit kul att se. Albumet det kan man kunde se här var jättefint. Skulle vilja göra ett till min man nu när vi firar 10 år som gifta....men hinner inte.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Greetings! Very helpful advice within this post!

  It is the little changes that make the greatest changes.

  Many thanks for sharing!

  Feel free to visit my page; Psn Code Generator

  SvaraRadera
 3. Vilket toppenfint album du har gjort och grattis till publiceringen!

  SvaraRadera
 4. This is a great post it was very informative. I look forward to reading more of your work. So I made sure to bookmark your site so I can come back later.
  Premium Sms Provider In Cuttack, Bulk SMS Software provider in Cuttack

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina