Bloggintresserade

söndag 8 april 2012

ScrapLagret utmaning 5-teknik
Så till mitt sista bidrag till ScrapLagrets härliga påskcrop. Bo Bunnypapper i massa lager på en grund av gesso och structurepaste. Mistat och maskat, splattat och haft mig( roooligt!!!) Jag hade inte detta i originaltanken när jag fick beställningen med jag tror nog att detta funkar med hull och hår till en grabb vid namn Jonathan!!! Passade på att riva av lite alster som jag inte haft tid att göra innan påskledigheten och vill tacka så mycket för att Emma och hennes duktiga DT-team ordnat denna superinspirerande crop med finfina priser. Kram på er alla!!
Lite närbilde till sist på alla lager mm.
Uhhumm, fjärilar fjärilar och klockor..... Ha det så gott ni där ute och lyckan är stor över alla alster som kommit ur mig denna helg. Ledighet är medicin för mitt pysselsinne:)) - Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Gud så snyggt! Visst är det nån form av "pärm" du gjort ett omslag till? Underbart fint med alla roliga tekniker! Man vill gärna se bilderna större, så att man ser detaljerna! Du som har så bred blogg kan ju förstora bilderna mer! :-)

  SvaraRadera
 2. Tusen tack Ulrika, det var dunderkul att göra detta omslag till pärmen, har gjort ett väldigt flickigt omslag till ett likadant album med Pion Design papper. Samma beställare.
  Om jag bara viste hur jag skulle göra för att bilderna skulle vara större, jag bloggar från min IPhone för tillfället för datorn strular jag är så lite datornörd man kan bli tyvärr
  Kram kram hjälp efterlyses :)

  SvaraRadera
 3. Jätte fint arbetat Lina! Du behöver inte trixa, om man som läsare klickar på dina bilder blir det jätte stora. Man får såklart stå ut med ett par extra klick, men det bjuder jag på!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina