Bloggintresserade

fredag 8 januari 2010

I posten kom........

Oh vad det är kul när man får en såndär avi från posten, att man har paket att hämta!!! Hastade iväg genast och till min stora glädje fanns ett paket i storl 12x12 inc, då lyser scrappar ögonen lite exrtra!! Efter en evighet av andra ärenden fick jag äntligen slita upp detta paket av ljuvliga ting från SCRAPPLAGRET ohhhhh, ville bara botanisera och skapa i detta och fota så ni fick se va mycket fint.....men så ville inte ödet! Därför kan jag varken skapa (just nu) eller fota för att dela med mig men det kommer , det lovar jag. Förberedelserna för träffen är i full gång och det trillar in anmälningar!! Måste också berätta om fantastiska sponsorer!! Alla är så hjälpsamma och gulliga och ställer upp med tokigt fina priser!! Ni kommer alla få ta del av detta här på bloggen. Petraso ska ha ett STORT tack för att hon fixade tråden på scrappiz åt mig!! Nu ska jag tillbaka till verkligheten och om detta blir det mer om sedan Må så gott kära vänner Kram Lina

2 kommentarer:

 1. Åh, vad jag önskar att jag kunde komma!!!!! Visst skulle jag kunna lura ner familjen åt ditt håll, men då vill ju mamma, bror och syster med ny bebis få besök av mig och min familj - inte bara av min familj!! Hoppas istället på en träff längre fram på vårkanten!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Linda!
  Du är ju såååå välkommen!!! Förstår att det kan vara ett litet företag att ta sig iväg.Kan trösta dig med att det kommer fler träffar och det bloggar jag så snart det är dax!
  kRAM

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina