Bloggintresserade

fredag 25 juni 2010

Altrad bok....

Faster Sofi och Marcus har ju fått en liten söt tjej som heter Hanna och mamma Sofi skriver dagbok om vad som händer i lilla dotterns liv. Hon hade köpt en vanlig bok med linjerade sidor...förvisso ganska söt på omslaget men så föll det ju sig så att jag hade med mig mina pysselsaker hit ...och detta var vad som hände!!!!
Gjorde en distress ruta och skapade en värld åt "Hanna" The GreetingFarms söta bokmals tjej med TIM HOLTS distress ink pads. Använde Peeled Paint, Wild Honey, Rusty Hinge, Spiced Marmelade, Broken China, tumbled Glass och Faded Jeans till att skapa denna.
Klipte ut avlånga rutor ur fina TIM HOLTS papper och distressade dessa med Brushed Corduroy
Stämplade REPRINTS Carpe Diem på en av dom och stansade ut text i röd cardstock med Baby Says Yeeah alfabet (Sissixz). Dymon fick också vara med på ett hörn och skriva "Jag vågar" Distressade kanterna på min sida med Tumbled Glass och doodlade med svart penna en krokig ram...bara för att jag tycker att det är så fint!!! Hihiii.
Så klart fick Hanna även en tur nyckelpiga och en fjärils charm...
Texten jag vill...Jag kan ...Jag vågar passar så bra på denna lilla tjej då hon fast än att hon är så liten besitter en ofantlig vilja och kraft...ska bli så roligt att få följa henne växa upp!!

Oooops, förlåt mig att ni blir yra i huvudet av bilder på sned, jag lovar att fixa till alla inlägg när jag kommer hem och har dom rätta verktygen! Till söta The Greeting Farm flickan har jag använt dessa distress ink pads

 • Hår: Walnut Stain
 • Hud: Tattered Rose, Worn Lipstick
 • Tröja: Aged Mahogany Worn Lipstic
 • Kjol: Tumbled Glass Broken China

Jag önskar er all en riktigt GLAD MIDSOMMAR!!

Tackar för titten!!

Kram Lina

5 kommentarer:

 1. Jättefint! Blir en härlig dagbok, men jag kan nästan svära på att ju mer liv det blir i Hannas ben så skriver mamma Sofie mindre för hon hinner inte...hihi...jag hade själv de tankarna en gång...men de är lagda på hyllan. Får väl skriva komihågmemoar vid pension istället...haha

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Vilken bra idé att göra en bok till lilltjejen! Fin!!! Jag önska dig en underbar solig varm och vilosam midsommar vännen! Ha det gott och hör av dig när du kan träffas! :)

  SvaraRadera
 3. Jätte fint :)

  GLAD Midsommar gumman...

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Glad Midsommar till dej med! Visserligen dagen efter själva aftonen...
  Jag hoppas din afton var bra!

  /Miaa

  SvaraRadera
 5. Den är så fin och vi är så lyckliga över att du ville göra det fina omslaget/framsida! Vi saknar er enormt mycket hoppas vi ses snart igen!! Kramar Faster Sofi och Hannisbananis

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina