Bloggintresserade

onsdag 9 juni 2010

Bind-it-all anteckningsblock....

Min BIA jobbar hårt i dessa dagar....TGF gulliga blonda (för stunden)Pinup tjej i turkost!! Detta anteckningsblock ska Johns underbara dagisfröken Vanja få för att hon är värd sin vikt i guld...John har ju blivit så stor att det är dax för honom att lämna dagis och börja förskoleklass till höste. Vi kommer sakna Baloo avd oerhört och det känns i hjärtat! Jag har klätt med vit wellpapp och lite olika mönsterpapper efter en skiss hos Stampartic. stansat ut en Spellbinderoval och en bård med min MS stans, bakom fina månadsstämpeln lånad av Petraso sitter en rosett av spets och en mini ros.Snurrade till en bit cerise ståltråd och satte som dekoration i hörnet på det prickiga pappret. Och en hjärte charm med Made with love på sitter i spiralen!
Närbild på de stämplade bokstäverna, charmen och cerisa "knorren"!!
Pinuppan är färglagd med distresser
 • Hår Brusched Corduroy
 • Ansikte /Hud Tattered Rose Worn Lipstic
 • Top och kjol Broken China
 • Skor Black Soot

Jag hoppas att Vanja ska bli glad för detta och gilla allt fint som sitter innuti också. Plast fickor, kom i håg tags fickor för hemligheter och papper som är distressade och stämplade. Ska visa er fler bilder på detta så småning om! Min favorit utmaning på Sir Stampalot ska jag skicka denna till!!

I dag har varit en toppen dag trots regnet...mycket pyssel undangjort som ska vara färdigt tills i morgon och ett härligt telefonsamtal från Reija!!!

Kramar till er alla!!!

Lina

10 kommentarer:

 1. Åh vad den var snygg Lina !! Vilken lycka att få vara dagisfröken.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Å vilket fint album du har gjort! Har också börjat fundera på vad man ska ge dagisfröknarna nu till semestern. En BIA står väldigt högt upp på min önskelista! Verkar vara en väldigt användbar liten manick! Kram

  SvaraRadera
 3. Hello Linda

  What a sweet book, the design on the ront cover is great and you image coloured perfectly as always.

  Thank you for sharing with us at Stampalot Challenge this month and good luck.

  B x

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt album. Å ja, vi hade en fin dag vid stranden, dock lite för kallt i vattnet för min del:)
  Ha det bäst!

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 5. Lina, this is gorgeous, lovely colouring
  Hugz Fleur xXx

  SvaraRadera
 6. Hej min vän!

  Wow vad mycket vackert du skapar! =) Men hur hinner du så mycket? Jag tycker aldrig jag får ngt gjort & nu är vi totalt utslagna i hög feber & förkylning, snörvel! Jag är något bättre idag annars hade jag inte orkat sitta här men småtjejerna har 40 graders feber.

  Så nu har jag haft sjuka barn + mig själv i 5 dagar, det klart att då hinner man inte så mkt..

  Men gud vad fin vinst från Sir Stampalot! Helt galet! =) Jag hade oxå tur & vann, såg det igår & man blir så glad att man skuttar av glädje! ;) Kika får du se.

  Ha en sön dag, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 7. Super project Lina! Thank you for joining us again at Sir Stampalot this month.
  Clare x

  SvaraRadera
 8. Vilket underbart album gillar det stenskarpt!!!

  SvaraRadera
 9. A great book and the colours are wonderful, thanks for joining us at Sir Stampalot Challenge this month and good luck!.
  Hugs
  Francesca

  SvaraRadera
 10. Jättefin bok Lina! Jag har också en BIA men har använt den hela två gånger och då hjälpte min syster mig. Jag vet inte ens hur den funkar :D!
  Visst var det roligt att prata! Vi ses snart hoppas jag! Jag åker faktiskt till Finland idag. Vi ska på ett fyraårskalas hos lilla gubben vi pratade om. Känns som en bra sak att göra :). Vi hörs nästa vecka vännen!
  KRAM!

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina