Bloggintresserade

tisdag 1 februari 2011

The Color room palette # 43

Hej hopp!
Jag har haft en toppen första dag på mitt nya jobb..eller gamla eller hur man nu ska säga! För ca 10 år sedan jobbade jag faktiskt där jag nu återigen är och det känns som om det var i går jag! Skönt att ha denna känsla i kroppen och att det samtidigt går så bra för alla grabbarna...man är ju alltid lite orolig när man ska lämna dom "på riktigt" och gå till jobbet! Ska visa lite bilder längre fram!
Det gäller att vara effektiv nu med mitt pysslande och i går efter barnen gått och lagt sig knåpade jag i hop denna Lo efter en palette på The Color room, färgerna skulle vara blå, gul, lila och chipboard! jag har maskat och mistat så fingrarna ser ut som en härdsmälta!!! Hihihih
Hi Guys!
My first day on the job was terriffic, time flew by and fore some reason it felt like yesterday I had to resign due to us moving to Gothemburg......well now we are back in our old home town further north and I´m back at my old job aswell!!! How great is that????
I feel so happy inside and I still have the urge to scrap!! After the boys whent to bed last night I made this Lo from a palette at lovelly Color room. I masked and misted with Prima and Tattered Angels glimmermist, added a few cute flowers and some other decorations and then I was content! The palette colors were yellow, purple, blue and chipboard.

I söndags var vi på loppis tillsammans med resten av stan kändes det som, men det blev ett fynd i alla fall....en rackarns ful väska men med de vackraste blommor på, så jag köpte helt sonika väskan(20kr) och klippte av alla 15 blommorna! Det är den turkos/blåa man ser här som är virkad!

Tusen tack för titten idag
Må så gott
Kramar
Lina
A close up of a flower I got to a bargin at a fleamarket last weekend! The flower decorated the most uggly hand bag you could ever imagine along with 14 other pretty onces in various colors so I decided to get the handbag and then remove the flowers for scrap projects! I was hunting for some other stuff aswell but the kids decided to be little hooligans hihiihi so time was up pretty fast! Better luck next time! We went to the park and played instead...happy kids!
Thanks for poping in today!
Happy crafting
Hugs
Lina

5 kommentarer:

 1. Klatschiga färger, man kan riktigt känna dina
  pojkars energi, så härlig LO :-D
  Ha en riktig bra dag!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jättehärligt Lina ! det var länge sen jag gjorde en LO, men det är kanske dags snart.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Lina, du är en FANTASTISK scrappare! Jag har inte blogghoppat på evigheter men tog tag i det nu och ser att du har (om möjligt) blivit bättre än innan! Jag vet inte vad det är... alla detaljer och färger och kompositioner. Du är född till att skapa och sprida skaparglädje!!! Jag är så glad att det går bra på ditt jobb vännen! Jag vet att du flyttat nu och det känns tomt men jag vet att vi ses senare. Livet har varit skoningslös på sistone men vi håller på att komma igång och det har betytt mycket för mig att du hört av dig! Jag ska ta och läsa mer om ditt skapande och liv snart. Just nu måste jag sjunka i soffan och ladda inför morgondagens långa arbetsdag. En massa kramar till dig och många kärleksfulla tankar!

  SvaraRadera
 4. Hej,
  försöker hitta en mailadress till dig, men hittar ingen. Kan du maila mig på swe.scrapbook@gmail.com. Jag har en liten fråga :-)

  Hälsningar
  Helene

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina