Bloggintresserade

fredag 11 mars 2011

Kort till en liten gosse som är ny i vår värld.....

Nu är det fredag igen och veckorna bara rusar....lite skönt eftersom vi för varje dag kommer närmre det datum då vi får komma in i huset! Jag stor trivs med jobbet och mina nya roliga jobbarkompisar och denna veckan har jag ju varit ensam hemma för alla mina godingar har varit på skidsemester, därför har jag passat på att träffa vänner och umgås för att inte sitta hemma och längta ihjäl mig! Nästa helg blir det scrapmässa för mig nere på Ullevi i Göteborg! Det ska bli så roligt och jag hoppas att jag kommer träffa många av er där!! Kortet jag visar idag är till en liten "Fritz" , lite vintage, (inte ovanligt..hihihihih) i ljusblå och bruna toner. Hey Peps! Hope you are all doing well!! Over here spring has started and it feels absolutley not too soon!!! I like the seasons we have but winter has been so long this year and I wellcomme warmer weather with all of my heart! I had a request to make a card to wellcomme a babyboy into the world and here is the card I made for little "Fritz". Babyblue and brownisch tones it was!
Jag har färglagt mitt motiv med distresser och använt baby dekorationer som jag självklart hittat på Scrap&Hobby!
I colored the cute motiv with distress inkpads as usual!
Ankan är en knapp från You Do som jag sytt fast, när jag använder dom på Lo brukar jag klippa bort den lilla öglan baktill och limma fast dom med limpistolen.
Some sweet baby decorations and a flover made from lace.
Så till sista bilden på framsidan av kortet.Lite Martha Stewart stans och symaskin så blir det liksom ett kort som jag har gjort. Jag är nog lite beroende av min symaskin tror jag visst bestämt!!
Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!
Kram kram Lina
A picture of the cover of the card with details to rest the eye on and ofcorse the stitching with my sewingmachine....no sewingmachine involved...no Linacard!! Hihiihihi!!
Thanks for dropping in today!
Have a great Fridayevening
Hugs Lina

6 kommentarer:

 1. Hej,Lina!
  Helt underbar kort.Passar ju perfekt till en liten gosse.

  SvaraRadera
 2. Helt suveränt fiint.
  Jag ska till mässan på Ullevi

  SvaraRadera
 3. Hej goa fina Lina!
  Din ljuvliga symaskin ja! en sån står fortfarande längst upp på min önskelista hihi
  Ska bli såååååå roligt att ses nästa vecka! ♥
  Och du gör lika fina alster som vanligt! man blir glad av att kika in här :)
  kramar i massor från Thessscccchhhhaaaan

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen! Så roligt att höra från dig, det känns som om jag missat en hel del, att ni flyttat och du bytt jobb osv osv... får nog ta och komma ikapp mig lite genom att scrolla bakåt! Låter som du har det toppen i alla fall och det önskar jag dig verkligen! Så sprudlande go och härlig som du är!

  Kortet är helt ljuvligt, som alltid när du skapar något! Vilken otroligt söt liten pojke, jättevackert motiv och alla detaljer, det går ju titta på hur länge som helst!

  Stor Kram!

  SvaraRadera
 5. Hi Lina, wow so special how are you hope you are doing ok. love and hugs chris xxx

  SvaraRadera
 6. Läckert kort...

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina