Bloggintresserade

tisdag 8 mars 2011

Roligt att skapa ....Dt-uppdrag

Hej på er!
Vill inte skrämmas....om ni skulle hälsa på min blogg så har ni kommit helt rätt hihihihi....jag tycker ju om att skapa både det ena och det andra och det är ganska ofta jag får höra att man aldrig vet vad man får se för typ av alster när man besöker din blogg. Det är lite sanning i det faktiskt även om det gjorts mycket vintage på senare tid. Jag gillar att skapa efter vad hjärtat eller huvudet vill och ibland blir det lite mer rent och grafisk( Jag sa lite!! hihihi) men allt som oftast öser jag på med tonvis av blommor och dekorationer! Håller på att leta efter lite saker som jag skulle vilja skapa med och hoppas att jag hittar det så att det jag har i huvudet får komma ut i papper!!Tror att jag skapar så olika alster för att jag inte vill "lessna" på att se mina saker.
Denna Lo är mitt första DT-alster till SWE Scrapbooking och gjord efter Lillblommans fina skiss! Passa på att skapa efter skissen du med så kanske just ditt alster visar sig på bloggen!
Ha en härlig tisdag och tack för titten!!
Kram Lina
Hi there!
I´m not pulling your leg guys....if you were set out to visit my blog today you´ve comme to the right place hihihih...I just love to create different types of styles and I was inspired of Moa´s dress and the fact she is pretending to listen in on aliens talking with her headphones....stars and miss match colors...maby a far fetch ....but it´s how I got inspired!!!A bit far our I know...but fun! I followed a fab sketch by Lillblomman at SWE Scrapbooking! This is an antique paper but I really like it...found it way back in a hidden drawer...hihihih.
Well guys, that somes it up for today. Thank you for poping in!
Happy crafting Lina

2 kommentarer:

  1. Klart det ska vara olika stuk på alstren. Det är roligare så. Å mer inspirerande i längden... ;)

    Härligt med stjärnor och färger. Gillar i all sin enkelhet alla detaljerna.

    SvaraRadera
  2. Supersnygg LO - gillar massor!! Blir det någon Nol-träff till hösten? *hoppas* Kramar Emmeli

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina