Bloggintresserade

torsdag 31 mars 2011

Vågar jag visa???

Hej! Man kan undra vart jag hållit hus...jag som brukar blogga nästan varje dag! Men det är febrilt pyssel och långa dagar på jobbet. Därför har jag använt tiden till att skapa och inte riktigt hunnit med att sitta vid datorn! Nu kommer det i alla fall en mycket bra att ha grej som jag TACKAR min urduktiga DT-kollega Mim för att hon visade på Scrp&Hobby bloggen!! Sicken tur...jag hade tänkt att lägga alla mina kort i en gamal skokartong(inte vidare passande för en pysslare), men dagens sanning! Hihihihi. Men nu får mina arbetskompisar leta kort i denna Tim Holtz klädda "Mimlåda". Vill ni kika på Mims vackra låda klicka bara HÄR! Jag har klätt in och utsida men olika TH papper och färgat in spets till kanterna. Tagen är distressad och stämplad med stämplar från Vilda stamps! Nu är det hög tid att stänga mer datorn och försöka få lite sömn!! Kram på er och tack för ni tittar hit Lina Hello Peps! Long time no see...I have been a bad blogger for a few days due to loads of crafting and long days at work. I´m sorry... bare with me guys!! I saw a great cardholder thet my talanted DT-gal Mim made and I just had to have a go at it...allthough mine is no were near Mims! I dekorated mine with papers from Tim Holtz paperstash and added som dyed lace to finish it of. it´ll be placed at my job so that my collegues can have a look and by one or two if they like! Thank you for stoping by Hugs Lina

8 kommentarer:

 1. Den är helt underbar lådan. Jag har mina kort i en låda som det har legat skumtomtar i.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så snygg den blev.
  Är änna sugen på att göra en själv.

  SvaraRadera
 3. Underbar låda Lina!! visst är de roliga att göra.
  Kram...

  SvaraRadera
 4. Kalasfin, jag vill me ha en. Såg Mims. Kalaspraktisk. Men vet du Lina...jag har inte tid just nu...jag har startat ett superprojekt mitt i all röra här.....måla, tapetsera och röja.
  Kram Marina

  SvaraRadera
 5. Jag såg den på butikens blogg och den är ju underbar!! Blirså sugen att göra densamma...få önska mig en "spiral-maskin". Kul att träffa dig, alltid glad och inspirerande i Göteborg på mässan!

  SvaraRadera
 6. Vilken superfin låda! Jag använder en korg nu, men denna låda var mycket finare, bra ide!
  Roligt att vi fick en pratstund på mässan, ha en riktigt härlig dag!
  Kram Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 7. Hej kompis!
  Bloggan är frisk så nu är jag tillbaka! Har tittat tillbaka på vad du gjort den senaste tiden och slås av häpnad hela tiden!
  Det var så underbart kul att ses på mässan och du såg så strålande glad ut. Pysselsvackan har gått över och det är en del saker på gång... Jag ska på Scrap & Hobbys mara på lördag och borde få en del inlägg gjorda på söndag. Pysselträffen hemma med kollegorna blev en succé, de vill träffas en gång i månaden, jätte kul!
  Hälsa familjen och BAMSE kramen till dig!

  SvaraRadera
 8. Vilka vackra alster du har på din sida!! Wow... Blir jätteinspirerad!! Lådan är ju fantastisk!!!

  kram kram Katja/MezzaNotte

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina