Bloggintresserade

fredag 19 augusti 2011

Att altra....det är kul!!

Hej allihopa!
Jag är så glad idag....och samtidigt lite lessen för att alla våra underbara, possitiva, glada sommar vikarier på jobbet har jobbat sista dagen i dag. Dom är som en frisk fläckt och det kommer bli förfärligt tomt utan dom!!
Varför jag är glad är för att när jag öppnade min mail idag så visade det sig att jag hade blivit featured på The Colorroom!!! Det var denna Lo som fått lite extra uppmärksamhet och det är en stor ära för mig att denna Lo blev utvald och det är ju alldeles galet roligt. En bra avslutning på en fredag!
Asken jag visar idag gjorde jag till SWE-bloggen OH-plast inlägg, där vi inspirerade med hur man på olika sätt kan använda overhead-plast på sina skapelser. Kika in på bloggen och se vad en del av mina inspirations kompisar hittade på!
Hello!
You might think I´m in a alter spree at the moment!!! The truth is that I do love to alter and I feel like you can´t have enough pretty boxes in your give away stasch!! I like the fact that when you are going over to some friends for dinner or some thing you bring a little gift.
I used lovelly Inkido papers and decorations for this particulare box and OHE_plastic to make the "window".
En liten närbild på dom söta blommorna och fräna bilen från Inkido! Klar att ge bort med något fiffigt i....kanske en biobiljett eller ett presentkort...vem vet??
Jo, det förbereds mycket nu inför Nol-träffen och jag vill att det ska vara 10-11 September genast så att jag kan öppna dörrarna så att jag kan släppa in alla deltagarna till pysselborden och få börja dela ut de fina sponsrade priserna!! jag måste bara säga att sponsorerna vi har är helt toppen och ni har kanske märkt att dom ökat lite till antalet! Jag är så glad att dessa underbara företag finns och delar med sig av det fina dom har!!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag och kul att ni kikade hit!
Kramar Lina
A quick close-up of the smashing pink car from Inkido allong with the flowery decorations!
I´m getting ready to host the annual scrapbook/scrapmarathon Nol-träffen and the kitchen is loded with goodies and the sponsorbag with scrapcandy is getting bigger and bigger! I promise I´ll share pictures from the event 10-1 sept!!
Many thanks for stoping by today
Hugs Lina
Challenge Sir Stampalot

4 kommentarer:

 1. Its amazing Lina, the soft pink is beautiful with the black polka dot frame. Thanks for joining us at Sir Stampalot this month.
  Pinky

  SvaraRadera
 2. what a fabulous card! Thanks for sharing it with us at the Stampalot Challenge this month and good luck!

  SvaraRadera
 3. Gorgeous creation, thanks for joining Sir Stampalot’s challenge, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  SvaraRadera
 4. What a delightful creation Lina.

  Thank you so much for sharing your lovely work and joining us at Stampalot Challenge this month and good luck.

  Hope all is well with you and the family.

  B x

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina