Bloggintresserade

fredag 2 september 2011

Lo med lite olika tekniker och trix.....

Nu är man ett helt år äldre.....och det är ingen skillnad alls!!! Tusen tack för alla goa hälsningar på alla sätt och vis, det värmer så mycket i lilla hjärtat!! Jag ska visa en fin tag jag fick i posten av söta Linda...men har inte hunnit fota av den än!!
Dagarna går fort nu och det är inte långt kvar tills det är dax att packa bilen full med scrapprylar och fara till Götet och öppna dörraran för NOL-TRÄFFEN! Jag längtar och längtar!!! Priseran från sponsorena kommer ett efter ett....snart får ni se!!!
Lo jag visar idag är på lille Jacob som sitter kungligt i stolen på ryggsäcken när vi myser i skogen. Allt material jag använt finns hos Scrap&Hobby + en hel massa härliga nyheter ( Kolla in de nya papprena som kommit in!!). Jag har mistat och maskat hej villt och pappret har helt ändrat färg från orginalet.
Hello Guys!
I have been truing to get some more scraptime lately and this is one of the things i maneged to assemble!!! A lo that is misted with glimmermist and masked with a Prima mask and distress ink. I love creating patterns and change the color of the paper to match my vision.
Tim Holtz stämplar har jag använt för att få rörelse i bakgrunden....gillar när färgerna skiftar i tonen från turkos till grönt!
The stamps I used to creat the background is comming from two different Tim Holtz stamp set...one that is meant for Christmas....so is the red patterned paper.....hihihih
Lite röda fina halvpärlor pryder kronan som är stämplad med Archival ink "Jet Black"., nu har jag snart inga röda halvpärlor kvar och tur är väl att det nästa vecka bär av till Scrap&Hobby för att "tanka" skrapsaker!
Glöm inte att ni som har bekräftad plats till träffen kan förbeställa varor hos Scarp&Hobby med 15% rabatt!!
Maila mig bara så får ni en kod att skriva i meddelande fältet då ni beställer!!
Må så gott nu och ha en fortsatt trevlig dag!!
kram på er!!
Lina
I hope you had a nice visit with me today guys and that I´ll see you soon again!!
Happy crafting
Hugs Lina

3 kommentarer:

  1. Underbar Lo.
    Tack så jätte mycket för paketet som kom idag. Jag blev så glad. Ses om en vecka
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så ljuvlig...både färgval och uppläggg

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina