Bloggintresserade

söndag 25 november 2012

Mixedmedia canvas
Det är ju som ett beroende, det här med fåglar, fjärilar och andra flygfält:) idag blev det tre små bon för dom att krypa in i! Canvastavlan är 20x20 och klädd med My Minds Eyepapper, sen är det acrylfärg och gesso hejvilt runt det hela!
Tänk om man kunde livnära sig på pyssel, det är ju bara att fortsätta drömma:)) det jag säljer går genast åt till nytt pyssel..... brukar inte ta många minuter hihihi.Blommorna kommer från You Do och är av färgad genomskinlig plast. Olika sorters rubons och stämplar lite här och var för att få lite struktur. Jag passar på att köpa på mig gamla böcker ibland för dom går åt till diverse projekt :))Här kan man se att både blommorna och pinnarna till fågelholkarna bygger en del och det gillar jag, när inte allt är så platt:)
Jag satte ett metallhörn från Kort of Godt i det vänstra hörnet och pimpade det med pärlemorfärg....
Runt kanterna stämplade jag en ram och söta fågeln fick plats på flaggstången! Nu hoppas jag hinna pyssla lite till innan det är dax att ladda för schemaläggning på jobbet i morgon.
Önskar er alla en trevlig start på nya veckan :))
Kramar Lina

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. gött o c dig skapa med mixed media-konceptet...
  saknar dig!
  kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt som attan måste jag säga.....samtidigt måste jag säga att jag vet en julklapp jag kommer få i år, den ligger inslagen med innehållet 37 :)
  Gissa vad?
  Kram Marina

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina