Bloggintresserade

fredag 18 december 2009

Mitt röriga pysselrum!!

Man kan väl lugnt säga att pysslet har tagit över fullständigt!!!!Jag blir rädd när jag ser detta på bild....det måste varit en galning som gått fram här....hrm! Jag kommer tänka på ni vet han ...ARGA snickarn som skäller gastar och gormar att folk MÅSTE lägga tillbaka grejjorna på sin plats!!!!! (Jag hör hur han skäller!) Nååååå gör jag det????? Näääääää! Ska jag göra det i fortsättningen Jaaaaaa...tills det går över styr igen!!!! Hi hihihi.Linda Horn visade sitt pysselrum på sin blogg och tyckte att det gått fram en smärre tornado....ska bli kul vad hon tycker om detta! Sa till henne att vi kanske skulle starta en utmaning om vem som hade den stökigaste eller mest välstädade pysselvrån nu så här efter allt julpyssel!!! Kramar till er alla...städade eller ostädade!

5 kommentarer:

 1. Ojojojoj, snälla vän!!!!! Du behöver verkligen ta en allvarlig diskussion med din familj, du kan ju inte pyssla granne med tvättmaskinen!!!!!!!! Det måste familjen förstå, att du måste ha hemmets största rum till dina pysselgrejer!!! Joo, nog var det mycket stökigare än mitt, men jag har ju ändå stor potential att städa mitt. Det är ju totalt omöjligt i din lille minivrå! Stackare, hur i hela friden hittar du inspiration instängd där???????

  Håller tummarna för att tomten kommer med ett mycket större pysselrum till dig i julklapp!!

  Kram (Fast utmaningen mest städade pysselvrå hänger jag nog på, även om jag kanske då har bättre förutsättningar än dig - men stökigaste förlorade jag ju med hästlängder.)

  SvaraRadera
 2. komenterar inte din pysselplats och inte stöket men kan bara säga att den tävlingen kommer du inte vinna.....

  SvaraRadera
 3. det var jag som kommenterade...Petraso

  SvaraRadera
 4. He he ....menar du att du utmanar mig Petraso????? Bring it on.....show me the pysselrum!!!! Hiiii

  SvaraRadera
 5. hihi och så när du väl tog tag i det igår kväll så kom jag och störde......kram

  SvaraRadera

Tack så mycket för att du tog dig tid och lämnade en kommentar till mig,jag blir så glad!!
Kram Lina

Thank you very much for beeing a sweetheart leaving me a comment before you leave!!! You make my day!!
hugs Lina